PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kamen Zlate transformacije in prehoda v naslednjo dimenzijo bivanja - CINTAMANI!

Kamen Zlate transformacije in prehoda v naslednjo dimenzijo bivanja - CINTAMANI!
Cintamani (prevod besede) pomeni miselni dragulj oziroma kamen želja, opisuje pa se tudi kot kamen miru in sprave. Vse legende, ki opisujejo svetost tega kamna, so povezane s tem, da ima cintamani posebne nadnaravne lastnosti za našo zavest. Kamen je tako redek, da ga je skozi zgodovino in mitologijo poznala le peščica ljudi. Veliki možje, bogovi in boginje. Ena izmed legenda pravi, da je to sveti kamen, pripeljan iz zvezdnega sistema Sirius. Zadnjih 25.000 let so varuhi kamna Cintamani Agarhani. 
 
Ezoteriki verjamejo in čutijo tudi, da je cintamani materinski kamen, ki je udaril v Zemljo, se odbil in nato razbil na večinoma majhne koščke in nato spet pristal na zemlji, kasneje pa se je spral, podrl in oblikoval v velikih aluvialnih tokovih starodavnih rek. Ko so se vode posušile, so ostali zaobljeni, jajčasti kamni – na suhi puščavi Arizone. Vsi cintamani kamni imajo ukrivljene robove, redki imajo ostre.
 
Kamna cintamani ni mogoče zlorabiti za slabe namene, saj prinaša čisto Svetlobo. Zanimivo – glede na to, da je povsem črn – ob stiku z izvorom svetlobe vidimo njegovo prozornost (od zlate do bež barve). Ko skozi njih sije svetloba, so nekateri čisto belo prosojni, nekateri neprozorni, nekateri pa imajo črte. Vsak je edinstven.
 
 
Cintamani in njegova uporaba:
• Pomaga pri raztapljanju vsadkov in krepi notranje vodenje
• Pomaga vas povezati z vašim višjim namenom v tem življenju
• Je močan ojačevalec in služi kot povečevalna leča, ki vam pokaže, kaj je v vas
• Uporablja se kot meddimenzionalna organska pomoč in zagotavlja podporo eteričnim in plazemskim poljem Zemlje
• Pomaga pri hitri duhovni evoluciji in dvigovanju in odstranjevanju tančic
• Pravijo, da ima cintamani najvišje vibracijske frekvence vseh mineralov, ki izžarevajo čisto svetlobo in ljubezen, ki kažejo čistost duše.
 
Misije Nicolasa Roericha
 
Nicholas Roerich je bil mistik in umetnik, ki je bil večkrat nominiran za Nobelovo nagrado za mir (in jo je leta 1935 tudi dobil) – da so ZDA in večina drugih držav Panameriške unije podpisale Roerichov pakt, je bil s kamnom močno povezan. Na svojih misijah ga je nosil med letoma 1923 in 1928, z njim želel doseči mir in svetovno spravo. 
 
Cintamani v svetih zapisih
 
Verjame se, da če ima nekdo v lasti cintamani kamen, lahko dosega višje stanje - kraj, kjer bo nad vsemi. Samo iz tega razloga je bilo veliko primerjav med cintamanijem in svetim gralom.
 
Omembe cintamanija so bile najdene v hindujskih in budističnih spisih.
Cintamani velja za eno od štirih relikvij budizma. Budisti verjamejo, da je cintamani običajno v lasti bodisatve ali božanskega bitja, znanega po svojem sočutju, moči in modrosti. Budisti prav tako dajejo kamnu cintamani velik pomen.
 
V hinduizmu je cintamani tesno povezan z Bogom Višnujem ad Ganešo.
V hindujskih spisih je veliko upodobitev, ki kažejo, da so kralji Naga posedovali kamen cintamani.
Omembo cintamanija najdemo v Vishnu Purani in Yoga Vasisthi.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.