Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kamen zdravilcev: zlati libijski tektit ali libijsko steklo

Kamen zdravilcev: zlati libijski tektit ali libijsko steklo
Veseli nas, da je v Sloveniji nova pošiljka libijskih tektitov, ki so vsekakor najbolj iskan, zaželen kamen, meteorit zadnjega časa. 
Predvsem ljudje, ki že imajo in uporabljajo moldavit, hrepenijo tudi po zlatem libijskem tektitu ali libijskem steklu, ki ga že od nekdaj uporabljajo predvsem terapevti in zdravilci, danes pa si ga želijo tudi ostali, ki bi se želeli zaščititi ali preseči destruktivne energije ljudi iz okolice. 
 
Zakaj zlati libijski tektit ali libijsko steklo uporabljajo zdravilci in terapevti?
 
4-je razlogi zakaj je zlati libijski tektit najbolj iskan in zaželen kamen zdravilcev
 
1. Krepi zdravilne sposobnosti.
To se je vedelo že v času Egipta, kjer so ga nosili v prvi vrsti svečeniki, potem pa tudi faraoni, predvsem na območju srca, ki povezuje spodnje in zgornje energijske centre in tako krepi notranji steber.
Znameniti kip Nefretiti je prav tako obogaten z libijskim tektitom in ta informacija skriva v sebi še mnogo drugih zakladov, ki jih morda še nismo pripravljeni odpreti.
 
2. Poskrbi, da ne absorbirajo destruktivnih energij klientov. 
Ravno zaradi tega je delo terapevtov in zdravilcev izjemno obremenjujoče. Sami veste, kako obremenjujoče je, če je kakšen od tvojih sodelavcev ali prijateljev energijski vampir in iz vas črpa vso voljo do življenja. Potem si lahko vsaj malo predstavljate kako obremenjujoče je za zdravilce, ko so ob človeku takrat, ko se sproža vse sorte obremenjujočih energij. 
Če zdravilec ali terapevt tega ni sposoben sprocesirati, transformirati, obvladovati, lahko sam zboli. Veliko je primerov terapevtov, ki zboiijo, ker teh energij ne znajo obvladovati, zato si pomagajo tudi z libijskim zlatim tektitom ali libijskim steklom. 
 
Najbolj "nevarno" je za tiste, ki v sebi čutijo, da imajo nek poseben dar, da nekaj obvladajo in potem to preizkušajo na sosedih, prijateljih, bližnjih, niso pa naučeni kako te destruktivne energije obvladati, presežti, da niso sami obremenjeni s tem. 
 
3. Pomaga izstopiti iz usode, karme. 
 
Libijski tektit ali zlati libijski tektit ali libijsko steklo je izjemno iskano ravno zaradi sposobnosti, ki jo premore le ta neverjetni puščavski biser, ki je na Zemljo padel toliko milijonov let nazaj. 
Pomaga nam, da izstopimo iz vnaprej začrtane karmične linije dogodkov, neke usode, ki nam je dana in ki jo vidijo recimo astrologi, numerologi glede na natalno karto. Vse to se da preseči, vendar z delom in s pomočjo visokih vibracij.
 
Torej to pomeni, da ne potrebujemo plačati dolgov iz prejšnjih življenj?
 
Libijsko steklo ali tektit v sebi nosi zapis za odpuščanje dolgov iz prejšnjih življenj. Odpuščanje in hvaležnost sta visoki vibraciji ljubezni in prav to zmore, seveda v obsegu, kateremu se sami odpremo in dovolimo, da se zgodi. 
 
4. Dlje kot ga nosimo, hitreje napredujemo
 
Libijski tektit omogoča izjemen napredek v naši zavesti. Dlje časa kot ga nosimo, hitreje se bodo stvari odvijale, kar je dobrodošlo, vendar ni za pretiravati v samem začetku, ko se vaše bitje še navaja na tako visoke vibracije. Začnite z nošenjem po nekaj ur na dan in nato stopnjujte. Tudi za začetek si vzemite manjši kamen, potem pa naprej.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Komentiral Irena |

Prijateljica ima raka. Trenutno je po kemo in v bolnici, ker se je stanje poslabsalo. Kaj svetujete...ali lahko kaj jemlje tudi med kemoterapijo. Ponavadi se ne sme. Hvala

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.