Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kakšno popotnico dajemo svojim otrokom?

Kakšno popotnico dajemo svojim otrokom?

Ste se kdaj vprašali katerega od naslednjih vprašanj: Kaj dajemo svojim otrokom? Kolikokrat smo si rekli, da bomo ostali skupaj zaradi otroka (čeprav bi bilo za vse veliko lažje, če bi se preprosto razšli)? Smo res tako brezpogojno ljubeči, kot govorimo? Se res posvečamo otroku, tako da je zadovoljstvo obojestransko? Kdaj in kako vemo, da smo otroku dali čustveno izpopolnjeno otroštvo? Otroci, rojeni po letu 2000, so brez dvoma zelo posebni in v nemalo pogledih bistveno drugačni od otrok (zdaj starejših oseb) iz prejšnjih generacij. Kako se približati tem nežnim in dojemljivim bitjem nove dobe, ki so bili na svet poslani s posebno misijo − pokazati človeštvu, kaj je to brezpogojna ljubezen? Se zavedamo, kakšno popotnico dajemo svojim otrokom in kako prekiniti krog nezdravih vzorcev, ki smo jih prinesli od svojih staršev? Ne zamudite pogovora z intuitivno psihoterapevtko in zdravilko Anito Reher!

Anita pa bo o malce drugačni, bolj mistični, a vendarle zelo pomembni tematiki govorila na prihajajočem predavanju z naslovom Dušni svet in kako komunicirati z njim?

Duše umrlih, ki se v tem času in prostoru pojavijo nenadno, so prišle z določenim namenom, ki pa ga, če se ne odpremo višjemu jazu, ne moremo razumeti oz. doumeti.

O tem, kaj nam želijo duše sporočiti, ali nas želijo samo prestrašiti, ali nam bodo storile kaj hudega in ne nazadnje, kako sploh komunicirati z njimi, boste torej izvedeli na predavanju 23. 11. v Ljubljani. Več info in prijave na 02 6200 230 ali info@klepetobkavi.si

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/predavanje-anite-reher-kaj-nam-sporoca-dusni-svet-in-kako-z-njim-komunicirati.html

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.