Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kakšni so pozitivni učinki ionizacije?

Kakšni so pozitivni učinki ionizacije?

Jeseni nastopijo prehladi, slabo razpoloženje in slabo počutje. Več časa pa tudi preživimo notri, kar pa je Faradayeva kletka, to je omejen prostor, ki razločuje električno polje, in je kot tak dokaz za Gaussov zakon. Kovine, ki so odlični prevodniki, imajo še neko prav zanimivo lastnost. V njih nikoli ni elektrostatičnega polja. Elektroni v kovini so namreč skoraj prosti, tako da bi vsakič, ko bi se pojavilo od nič različno električno polje, elektroni zaradi velike prevodnosti skoraj brez upora stekli ter ustvarili električno polje nasprotno prvotnemu. Kovina je namreč navzven električno nevtralna. Če torej z zunanjim poljem elektrone premaknemo, ločimo negativno nabite elektrone od pozitivno nabitih jeder, ki so pritrjena v mreži in se ne morejo gibati. Ko postavimo kos prevodne kovine v električno polje, bo jakost električnega polja znotraj kovine nič, na robu pa se bo nabral naboj, ki zunanje polje izničuje.

 Še premalo se zavedamo kako zelo vplivajo negativni ioni na naše zdravje. Zakaj? Ker jih ne vidimo. Še posebej pomagajo pri respiratornih boleznih, alergijah in pa seveda pri ohranjanju zdravja.

Ljudje največ svojega časa preživimo v zaprtih bivalnih prostorih, pri čemer se praktično nikdar ne vprašamo, kakšna je v njih kakovost zraka. Tudi sami opazite, da v nekaterih prostorih že v nekaj urah postanete utrujeni, zaspani in brez koncentracije?

Problem je pomankanje negativnih ionov v zraku.

 

Svetovni zdravstveni inštituti dokazujejo zelo zdravilen učinek negativnih ionov na telo, saj ugodno vplivajo na:

  • živčevje (ker zmanjšujejo posledice stresa),
  • dihalne poti (ker preprečujejo prehladna obolenja ter težave pri astmi in bronhitisu),
  • delovanje ščitnice, vitalne sposobnosti in koncentracijo,
  • zmanjšujejo bolečine pri migrenah, ranah, opeklinah,
  • zmanjšujejo raven histamina pri senenem nahodu in alergijah ter
  • uravnavajo srčni utrip in krvni tlak.

 

Ko se vdihavanje negativnih ionov ponavlja nekaj mesecev je rezultat zelo dober: ozdravitev bolnikov. Vzdihavanje pa je popolnoma brez stranskih učinkov.

 Ionizator je zelo preprosta naprava, ki porabi v celem letu ob delovanju 24 ur na dan samo 2 evra! Najboljše je, če ga postavimo doma nekje na višje mesto.

 Še več informacij pa najdete v knjigi Negativni ioni kot način zdravljenja.

 

Lorena Leonardos, specialistka na področju ionizacije zraka razkriva dokazane ugotovitve znanstvenikov po vsem svetu o zdravilnem vplivu negativnih ionov na telo brez stranskih učinkov, tokrat pa se je pridružila tudi dr. Mirjam Levstik Bravničar:

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Andrew Huberman priznava svetlobno terapijo! Fotobiomodulacija za boljši vid, pri kožnih težavah, pri ljudeh z izmenskim nočnim delom …

Andrew Huberman je eden najbolj priljubljenih znanstvenikov našega časa. Kompleksne koncepte opisuje na način, ki ga …

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.