Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kakšni bodo zadnji dnevi v maju in s čim se zaščititi pred poletno nadlogo?

Kakšni bodo zadnji dnevi v maju in s čim se zaščititi pred poletno nadlogo?

Kaj nam napovedujejo planeti, energije in višje sile za maj 2018? Tokrat brez ovinkarjenja − z nami so bile djotiš svetovalka Tina Orel, feng shui svetovalka Tanja Glažar in jasnovidka Meta Pinter. Povedale so, da bo maj čudovit mesec, poln priložnosti, notranjega miru, idealen za opuščanja starega in prihod novega … Kaj prinaša retrogradni Saturn, v katerem obdobju bomo nepotrpežljivi, kako bo z odnosi, katere barve nas bodo podpirala, kaj nositi, kdaj sklepati posel, katerim smerem neba se izogibati …? Vse to in še veliko zanimivega o maju 2018!

Če že seveda niste na tekočem o tem, kaj se bo z energijskega vidika dogajalo v pomladnem maju, vsekakor vabljeni k ogledu posnetka.

S koncem pomladi (no, pri tistih, ki živite ob vodi, že prej) pridejo na plano tudi nezaželen mrčes, komarji in muhe. Glede na to, da nasprotujemo vsakršni kemiji (a nam gredo še posebno komarji vseeno na živce), uporabljamo zelo učinkovit naravni pripomoček za odgananje komarjev: sveti les Palo Santo.

Gre za kadilo nebeškega vonja, ki zraven zagotavljanja miru pri nočnem počitku omogoči energijsko zaščito, odstrani slabe energije, dvigne duha in prinese srečo ter zdravi glavobol.

Sveti les Palo Santo - 100 g

Sveti les Palo Santo - 100 g

Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri …

45,00
42,00
-3,00

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.