Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako zelo so lasje v resnici pomembni za nas?

Kako zelo so lasje v resnici pomembni za nas?

Lasje so antene. Lasje niso samo okras, ampak imajo v človekovem energijskem telesu zelo pomembno vlogo, ki se je pa žal zaveda premalo ljudi.

V preteklosti so ljudje pripisovali lasem dosti večjo vlogo, kot pa dan danes- pomembno je bilo kako so bili počesani, koliko so bili lasje dolgi, kako so bili prepleteni... Z lasmi je povezano tudi veliko obredov (obred pomeni spraviti zadeve v zemeljskem življenju v red), kot recimo obred striženja, prvo striženje otroka, obredi česanja, razčesavanja in spletanja kit.

Lasje so na drugem mestu za krvjo po moči sprejemanja in predajanja informacij. Preko las lahko zdravimo, dosežemo, da se moški zaljubi v žensko, lahko pa vzpostavimo tudi družinsko povezavo.

Obred za trdno ljubezensko zvezo: ob polni luni se preplete pramen  odrezan ženskih in moških las, kar zagotavlja dolgotrajno trdno ljubezensko zvezo.

 

Kako bi naj skrbeli za svoje lase?

Moški bi naj česali ženske. To je zelo star obred, kajti moški so takrat bili bojevniki, potrebovali so moč, bili so tisti, ki so skrbeli za svojo družino, zato so energijo prejemali preko ženskih las.

Razčesavanje las naj bo redna navada, ko pridemo domov, saj lasje sprejemajo in oddajo energijo- tako slabo kot dobro. Razčesavanje z glavnikom iz posebne sibirske cedre ima magično moč; bistri glavo in razum. Plastičen glavnik povzroča od 60.000 do 100.000 voltov elektrike, ki škodljivo deluje na naše energijsko polje. Tako plastičen kot kovinski glavnik tudi lomita lasne konice.

Na splošno velja, da imajo misli moč realizacije v času, ko si češemo lase, zato naj bo temu namenjena posebna pozornost. Torej, kaj je tisto, kar želite zrealizirati? Česa si želite?

Morda vas bo presenetilo tudi to. Če želite na primer shujšati, je to možno doseči na zelo preprost način: postavite se pred ogledalo in si pričnite razčesavati lase. Pri tem se glejte v ogledalo in si predstavljajte, da ste vitki in privlačni. To ponavljajte vsak dan in kilogrami bodo čudežno izginjali.

In zakaj je dobro, da imate glavnik zmeraj s sabo v torbici?

Če ima človek nejasne misli in ne more uvideti rešitve določenega problema, je potrebno le razčesati lase in glava se bo v trenutku zbistrila. Če se ne morete skoncentrirati na neko težko nalogo, ki vam ne gre in ne gre, razčesite si lase, nato pa jih spnite v trden čop na zatilju in vse misli in moči bodo usmerjeno delovale za uresničitev začrtanega.

 

Napotki za razčesavanje:

  • Glavnik naj bo lesen. Najbolje je, če je iz sibirske cedre.
  • Najbolj pomembno je česanje zvečer.
  • Česanje je še posebej priporočljivo za bistrenje uma.

Sena je najodličnejši negovalec las, ki daje lasem volumen, prožnost, svilnat otip in zlat lesk. A Sena je dobrodejna tudi za lasišče, še posebno, če se bojujemo s prhljajem ali glivičnim obolenjem lasišča.

Kako uporabljati Seno?

Zmešamo prah čiste Sene z zadostno količino tople vode, da dobimo gladko zmes gostote jogurta. Lase razdelite na posamezne dele in nanesite dobljeno zmes na lasišče.

Po nanosu lasišče prekrijte s prozorno folijo za živila in seno pustite delovati 1 uro.
Po 1 uri nanos izperite s tušem in lase umijte s šamponom. Vaši lasje bodo po tretmaju svileni, gosti in svetleči. Ta tretma naredite 1x mesečno.

Kako pobarvati sive in obledele blond lase?

Prah sene zmešajte s sokom limone in toplo vodo v zmes gostote jogurta in jo pustite stati najmanj 12 ur. Zmes nanesite na lase enako kot je opisano zgoraj za zdravljenje las in lasišča. Lase zaščitite s prozorno folijo za živila in nanos pustite delovati 3 ure. Po tem času lasišče izperite s tušem in umijte s šamponom. Po tretmaju boste imeli enako kakovost las kot pri tretmaju za zdravljenje, samo, da boste imeli še lepo zlato barvo las, kot ste jo imeli v mladosti.

 

SENA – Brezbarvna kana za lase (naravno), 100g

SENA – Brezbarvna kana za lase (naravno), 100g

Sena je najodličnejši negovalec las, ki daje lasem volumen, prožnost, svilnat otip in zlat …

14,90

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Komentiral Mimi |

Kdaj je najbolje striči lase?

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.