Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako z uporabo nihala priklicati informacije, shranjene v podzavesti?

Kako z uporabo nihala priklicati informacije, shranjene v podzavesti?

Radiestezija je tehnika zaznavanja vplivov različnih energij (od kozmične energije in radioaktivnosti Zemlje do drugih elektromagnetnih polj), ki nudi odgovore in omogoča zaznavanje izven dosega petih osnovnih čutil. Gre za neke vrste inteligenco vesolja, o kateri bo v tokratni oddaji govoril strokovnjak, ki se s tem ukvarja že več kot 30 let. To je priznani geomant in radiesteziolog Jože Munih, ki je, med drugim obhodil in premeril več kot 4.000 izvirov in drugih energijskih točk tako v Sloveniji kot tudi po svetu. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na dvodnevno certificirano delavnico radiestezije, ki bo predvidoma maja* v Ljubljani in na kateri se boste naučili pravilne izbire in uporabe nihala, praktičnih vaj za usvojitev osnovne in napredne uporabe radiestezije ter sposobnosti za merjenje izvirov, postavitve postelje v vašem domu, merjenja energije oseb in še česa. 

Kako si torej čisto praktično pomagamo z uporabo nihala? Jože Munih razlaga: “Na zavestnem nivoju dobimo od 2.000 do 3.000 informacij na sekundo, na podzavestni ravni pa še milijonkrat več. Teh informacij ne znamo izluščiti in tu pride prav nihalo. Podzavest nam preko nihala poda informacijo. Človek v sebi tako ali tako že pozna odgovor, z nihalom pa to pride na plano, se izrazi. Edino pri čustvenih zadevah lahko pride do vpletanja uma. Recimo če želimo preveriti ljubezenske dileme … Želja in um lahko zato blokirata informacijo. V tem primeru je bolje, da merjenje z nihalom za nas naredi nekdo drug.”

Kako lahko z nihalom preverimo kakovost hrane, zdravstveno stanje, stopnjo energije v človeku, kje so motnje čaker, kam prestaviti posteljo itd. Več o tem v posnetku!

*Zaradi trenutnih razmer je certificirana delavnica radiestezije z Jožetom Munihom prestavljena na 30. 5. 2020–31. 5. 2020. Več info spodaj: 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/certificirana-delavnica-radiestezije-z-jozetom-munihom-1865.html

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.