PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako urediti mizo za več ravnovesja in podpore energij?

Kako urediti mizo za več ravnovesja in podpore energij?
Ne glede na to, kje vaša pisalna miza stoji, ali v pisarni ali doma ... izkoristite lahko načela feng shuja, da privabite več podpore energij, ki vam prinesejo ravnovesje, stabilnost in pretočnost v vaše življenje.
 
Miza je razdeljena po sistemu feng shujevske bagua mreže, ki jo lahko uporabite tudi za stanovanje, s tem da gledate iz pozicije vrat, namesto iz pozicije stola.
 
Vsekakor pa vam bo feng shui pisalna miza pomagala, da boste pri delu bolj zbrani, osredotočeni, pozorni, da boste tako še lažje dosegali dosežke in presežke v vašem življenju!
 
Delite to fotografijo in novičko s sodelavci in vsemi, ki jih poznate, saj s tem, ko spremenimo nekaj v svojem življenju, spremenimo tudi sebe ... In ko spremenimo sebe, spreminjamo svet - na bolje!

Sorodne objave

Kaj pa, če je rešitev ozemljevanje? Kaj lahko naredimo?

Kako deluje ozemljitvena podloga?Podloga za stol je prevodna in vas preko ozemljene vtičnice (ne, to ni elektrika, …

Zdravilni učinki digitalnega detoksa! Prihaja 21. december, najboljši čas za to ...

Digitalni detoks je proces, kjer posameznik namerno zmanjša ali popolnoma prekine uporabo elektronskih naprav, zlasti …

Kakšna je dobra in varna igrača? Kakšna je slaba igrača? Ob svetovnem dnevu otroka bodimo pozorni ravno na to!

Svetovni dan otroka, ki ga praznujemo 20. novembra, je dan, posvečen mednarodnemu bratstvu in razumevanju med otroki ter …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.