PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako se uporablja Palo Santo- Sveti les?

Kako se uporablja Palo Santo- Sveti les?

Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri Inkih in drugih domorodnih ljudstvih Andov in Južne Amerike, kot spiritualni pripomoček za holistično zdraviteljstvo, čiščenje in očiščenje, kot tudi za odganjanje zli duhov ali nesreče.

Sveti les, da je res pravi sveti les, mora iti čez svojo metamorfozo, kar pomeni, da more umreti naravne smrti, ne sme se sekati ali pobirati oziroma, da se odlomi veja. Živi v okolju, ki je vetrovno in deževno. Spirit Palo Santo drevesa nosi v sebi modrost, ki omogoča dimu čisto malega koščka lesa, da te podpre pri fizičnem, emocionalnem, mentalnem in spiritualnem samozdravljenju. Palo Santo spirit naj bo vedno spoštovan in nikoli zlorabljen. In to je eden izmed razlogov, zakaj drevo ne sme biti posekano in zakaj je potrebno čakati leta po tem, ko se odlomi veja ali umre sam od sebe, ker je šele potem pripravljeno, da z nami svoje blagoslove podeli.

Paolo Santo je mistično drevo, del družine citrusov. Njegov dim je tako veličasten, da je že stoletja nazaj postal visoko cenjen in najpomembnejši v svetih inkovskih ritualih in bistven energijski pripomoček za šamane in svečenike. Šamani so ga tisočletja uporabljali za ozdravljanje raznih bolezni, čiščenje in odstranjevanje negatovne energije in predvsem za odganjanje zlih duhov. Od tod tudi ime Santo- Sveti.

Sveti les bo vedno podprl in okrepil namero, fokus in pozitivno naravnanost, da boš to, kar nameravaš, tudi zares uresničil v tukaj in zdaj. Prižgi palčko vsakič, ko pošiljaš svoje prošnje in molitve v Univerzum, da bo njegov božanski vonj in radodarni spirit to prenesel v samo srce Univerzuma in priklical v tvoje življenje vse, kar je za tvoje najvišje dobro.

 

Uporaba:

  • Odganja insekte; prekadimo se po najbolj izpostavljenih delih
  • Lajša in pomaga pri hitrejšem okrevanju pri prehladu, gripi, stresu, astme, glavobolu, tesnobi, vnetjih...
  • Super za krepitev imunskega in umirjanje živčnega sistema, za hitrejše okrevanje po bolezni. Vsebuje veliko vsebnost D-limonena in monotropena, ki imata, znanstveno dokazano, anti-rakove in kemoterapevtske učinke.
  • Pri meditaciji in spiritualnem obredu
  • Energijsko čiščenje prostora

 

Za razliko od drugih klasičnih kadil, ki dogorijo popolnoma, pa je lahko Palo Santo prižgan večkrat. Ko prižgeš palico lesa, počakaj in pusti, da gori manj kot minuto in potem ugasni plamen ter se prepusti nebeškim vonjavam na zemlji. Na voljo je tudi v spletni trgovini Klepeta ob kavi. Del od prodaje gre za pomoč pri obnovi teh ogroženih dreves.

Še več pa nam je povedala Maginja Blinkita, z Jasmino pa sta nam tudi praktično prikazali, kako se uporablja Sveti les:

Sveti les Palo Santo - 100 g

Sveti les Palo Santo - 100 g

Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri …

45,00
42,00
-3,00

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Kaj pa, če je rešitev ozemljevanje? Kaj lahko naredimo?

Kako deluje ozemljitvena podloga?Podloga za stol je prevodna in vas preko ozemljene vtičnice (ne, to ni elektrika, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.