PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako preživeti januar 2021? Vodnik do boljšega počutja!

Kako preživeti januar 2021? Vodnik do boljšega počutja!

Leto 2020 se vztrajno bliža koncu. Naučili smo se, da ne gre nič na silo. Situacija s korono nas je prisilila k počitku tako v fizičnem kot psihičnem smislu, kar je marsikoga, ki je sicer rad v nenehnem pogonu, spravilo v stisko, stres in paniko. Veliko ljudi je ugotovilo, da jim je neprijetno biti sami, da so družinski odnosi morda bolj skrhani, kakor so mislili … Mnogi so se vdali negativnim napovedim in nezdravim navadam … Da se negativni občutki in navade, ki škodujejo zdravju, ne bi vlekli tudi v novo leto, smo za vas pripravili seznam dejavnosti, kako preživeti januar 2021, da bi se počutili frišno in bolje v glavi in telesu. Pripravite se že zdaj!

1. Meditacija
Tudi 2021 bo pestro leto in polagamo vam na srce – začnite meditirati! Študije namreč kažejo, da meditacija pozitivno vpliva na duševno in fizično zdravje, poleg tega pa dokazano deluje na možgane, ki jih dobesedno reprogramira, s tem pa zmanjšuje stres in povečuje produktivnost. Prav tako vas spodbuja, da se osredotočite na sedanjost in ne zapravljate energije s skrbjo za preteklost ali prihodnost. 
Ne glede na to, ali ste novinec ali pa že izkušen meditant, vabljeni na meditacijski vikend, ki ga februarja obraniziramo na močno energijski točki v Strunjanu.
Več info o programu na: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/meditacijski-vikend-za-zacetnike-2269.html

2. Uživajte D-vitamin
Tega, kako pomembno vlogo ima vitamin D pri ohranjanju zdravja, smo se letos preposlušali. Hvala bogu! Kajti vitamin D3 je tisti vitamin, ki ga med septembrom in majem prek sončnih žarkov v našem podnebnem pasu ne moremo dobiti v zadostni količini prek sonca. Preverite svoje vrednosti in posezite po kvalitetnem prehranskem dopolnilu. 
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/d3-in-k2-v-kapljicah-za-60-dni-100-organsko-ekolosko-naravno.html 

3. Čiščenje jeter in črevesja
Prazniki in lenarjenje lahko za sabo pustijo zapacana jetra in črevesje, s tem pa pride do domino efekta negativnih posledic – utrujenosti, napihnjenosti, slabosti, slabotnosti, zmedenosti, neodločnosti, težav pri koncentraciji, prebavnih motnenj (slabost, vetrovi, razdražljivost želodca), bolečin v trebušnem predelu, slabe absorpcije mineralov in hranil, kožnih težav, problemov s povišanim holesterolom itd. Začnite novo leto z detoksom jeter in črevesja ter razbremenite svoje organe z uživanjem veliko zelene hrane. Vsekakor pa torej naredite veliko uslugo svojim jetrom ter črevesju, tako da naredite kuro z ekološko zeliščno formulo. Vztrajajte vsaj mesec in počutje bo veliko boljše! Dejansko boste telo razbremenili strupov, črevesje se bo uredilo, prebava bo boljša, jetra se bodo prečistila, izboljšala se bo absorpcija itd. V primeru da ste preboleli okužbo, je drenaža jeter eden top načinov, da se znebite toksinov, ki jih je povzročila okužba. Pri vsaki okužbi pride namreč do obremenitve jeter, zaradi česar je pomembno, da telo podpremo z rastlinami in zelišči za čiščenje jeter (in črevesja).
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/ekoloska-podpora-formula-crevesje-in-jetra.html 

4. Več v naravo!
Narava energijsko krepi, znižuje raven stresa, zbistri um, umiri dihanje in nas vrača h koreninam. Z zadrževanjem zunaj močno krepimo imunski sistem in zmanjšamo možnost zbolevanja.

 

5. Počistite svoj dom in se znebite vsega, kar vam ne služi več. 
Vsa ta krama ruši harmonijo našega doma ter preprečuje, da bi naredili korak naprej. Z drugimi besedami – zadržuje vas v stari energiji. Kako poskrbeti za energijsko čiščenje prostorov ter kako to vpliva na vaš osebni in duhovni razvoj, lahko preberete v članku oz. preverite v posnetku:
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/vodnik-za-spomladansko-energijsko-ciscenje-po-feng-shuiju-2362.html

Spletno predavanje Energijsko čiščenje doma po feng shui načelih: https://klepetobkavi.si/spletna-predavanja/spomladansko-energijsko-ciscenje-doma-po-feng-shui-nacelih.html 

 

6. Preberite inspirativno knjigo ali poglejte kvaliteten film

Če že delate na razgrajevanju ega, redno meditirate, prihajate do spoznanj skozi vaša življenjska izkušnje ter čistite psihološke, emocionalne in energetske blokade, verjetno dvigujete svojo vibracijo in širite svojo zavest. Obstajajo pa tudi odlični knjige in filmi, prek katerih boste ta proces še pospešili. Spodnji seznam knjig in filmov zagotovo spada v kategorijo “transformativno”. 

Knjige: 
Darilo teme
Živa knjiga 
Kako spremeniti tok usode?
Nauki življenja 
Sporočilo iz druge galaksije

Filmi: 

Koliba (The Shack)
Delo (The Work)  
V maternici (in Utero) 

Klepetova knjigarna: https://klepetobkavi.si/knjige.html  

7. Raziščite sebe! 
V običajnih razmerah vsi tarnamo zaradi pomanjkanja časa in s tem upravičujemo dejstvo, zakaj se že končno ne lotimo novega hobija, dodatnih izobraževanj, branja knjig ali strokovnega čtiva, učenja novega jezika, tehnik duhovne rasti, ustvarjanja ali umetniškega udejstvovanja … V letu 2020 se je pojavila velika priložnost, da ste lahko končno začeli početi stvari, s katerimi ste do takrat odlašali. Navado nadaljujte tudi v 2021. Šele ko se boste resnično spoznali, boste lažje shajali s spremembami, ki so edina stalnica v življenju. Ker se težko soočimo sami s seboj, se zaposlujemo s pomembni pa tudi nepomembnimi aktivnostmi. Hitimo v družbo ali pa vsaj prižgemo TV in gledamo poročila ter ne dopustimo, da bi enostavno odklopili vse misli. Ne branimo se z vsemi štirimi in končno naredimo konkretno introspekcijo – Kje sem trenutno? Sem srečen? Kaj si želim v prihodnje? Kaj pogrešam? Kdo sploh sem? 

Priložnosti in dogodki za samospoznavanje: https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.