Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako poskrbeti za staranje obraza na naraven način?

Kako poskrbeti za staranje obraza na naraven način?

Kako poskrbeti za staranje obraza na naraven način?

Staranje našega obraza je lep in naraven proces, ki ga je nemogoče popolnoma ustaviti in preprečiti. Ampak vseeno si vsi želimo imeti lep obraz, ki je negovan in nima preveč vidno opaznih gub, ki so znak staranja in rezultata dosedanjega življenja.

Pomembne sestavine za nego obraza in proti gubam

Na tržišču je veliko takšnih in drugačnih krem proti gubam. Vsaka krema ni dobra in nima učinka, predvsem zaradi neustreznih in nekvalitetnih aktivnih sestavin. Glavne aktivne sestavine za nego vašega obraza so: Čebelji strup, Retinol palmitat, Solarni zaščitni filter, Vitamin E, Pantenol in Jojobino olje. Takšna kombinacija bo vsakodnevno poskrbela za vaš obraz in upočasnila vidne znake staranja.

Čebelji strup dokazano intenzivno spodbuja regeneracijo kože, ter pospeši sintezo kolagena in elastana. Retinol palmitat deluje proti gubam, povečuje sintezo kolagena, izboljšuje diferenciacijo keratinocitov ter uravnava delovanje lojnic. Krema naj vsebuje tudi solarni filter u.v.b., ki bo zaščitil obraz od zunanjih vplivov. Vitamin E je najboljši antioksidant, ki zavira delovanje prostih radikalov in ščiti kožo pred škodljivim delovanjem UV žarkov! Pantenol vlaži in pospešuje celjenje kože. Jojobino olje hrani, ščiti in regenerira hidrolipidni film kože.

Zdravilna moč čebeljega strupa, ki deluje kot botoks

Verjetno se tudi vi, kot večina ljudi sprašujete iz česa je sestavljen čebelji strup? V čebeljem strupu najdemo sestavine kot so: melatin, fosfolipaza A2, apanin, hialuronidaza, histamin, alarmni feromon, ioni, magnezij, acetoholin, mravljično klorovodikovo in fosforno kislino.

Kar je najbolj pomembno je, da pri pridobivanju čebeljega strupa čebele ne umirajo! Namreč danes sodobna tehnologija v medicinske in kozmetične namene strup čebelam odvzame tako, da pri tem čebele nikoli ne umirajo. Pred panjsko končnico namestijo stekleno ploščo, preko katere so nameščene žice pod električno napetostjo. Zelo blagi in nadzorovani električni impulzi, ki delujejo na čebele, jih na takšen način vznemirijo da skozi želo izločijo kapljico strupa, ki se nato ujame na podstavljeno steklo!

Čebelji strup velja za najdražji pridelek čebel, saj 1 kilogram čebeljega strupa na svetovnem trgu stane kar 143000 evrov. Samo pridobivanje je zelo zahtevno in količine so mejene!

ApiLift je inovativen naravni lifting obraza s čebeljim strupom za vse vrste kože, primeren za moške in ženske. ApiLift krema edina na svetu vsebuje 0,5% čebeljega strupa in vidno gladi nastale gube in zmanjšuje samo izražanje gubic. ApiLift preprečuje in upočasnjuje znake staranja, deluje antioksidativno in pospešuje nastanek kolagena, ki ga naša koža izgublja že od 25 leta starosti. ApiLift krema je 100% pridobljena in proizvedena v Italiji, dokazano vlaži, hrani in neguje obraz, vrat in dekolte. Kombinirano delovanje Retinola in Vitamina E, koži povrne napetost in naravni sijaj.

Za več informacij o ApiLift dnevni kremi kliknite na:
https://api-cosmetics.com/  

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.