Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako popestriti deževne jesenske dni?!

Kako popestriti deževne jesenske dni?!

Knjige imajo neverjetno moč, da spremenijo naše mišljenje ter način kako gledamo na svet. Krajšajo nam lahko dolgočasne dni in nas popeljejo v drug svet, svet domišljije in predstav.

Če bi vas vprašali, kolikokrat preberete kakšno knjigo? Ali pa kdaj ste nazadnje prebrali kakšno knjigo? Bi verjetno večina nas morala kar dobro pomisliti. Namreč živimo v času, kjer svoj prosti čas raje preživimo za televizijo ali računalnikom, hkrati pa smo mnenja, da za knjige enostavno ni časa. Seveda so izjeme kakšne osebe in dopusti, ampak ti so bolj redki.  Zato vam predlagam, da zvečer namesto da pogledate film, ki verjetno že veste kako se bo končal, preberete raje kakšno resnično dobro knjigo in se prepustite domišljiji. Lahko vas preseneti ali pa ponovno spomne kako dobre nasvete lahko najdete v njih, se ob njih sprostite in za trenutek pozabite na stresen dan.

V oddaji Klepet ob kavi z producentko in raziskovalko Jasmino Kandorfer ter predstavnico založbe Primus Mirelo Zuber smo za vas pripravili nasvet kateri knjigi je resnično vredno prebrati in zakaj? Če vas zanima več predlagam da si ogledate spodnjo povezavo.

https://www.youtube.com/watch?v=cs7jw3FRKao

Če vam je bila vsebina všeč, so raziskovalci oddaje za vas izbrali ta izdelek, ki vam bo pomagal, da se ob branju še dodatno sprostite:

https://klepetobkavi.si/boljsa-intuicija/svecka-obilja-boginje-abundancije.html

 

 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.