Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako ostati miren v tem podivjanem svetu?

Kako ostati miren v tem podivjanem svetu?

Naturopatija vedno obravnava stanje človeka celostno in ne le zdravi bolezenskih simptomov, temveč išče vzroke za njihov nastanek. Tokrat se z naturopatinjo Eriko Brajnik lotevamo žal zelo aktualne problematike: kronične utrujenosti in izgorelosti. Rezultati nekaterih študj kažejo, da je kronična utrujenost kriva za kar 45–70 odstotkov zdravstvenih težav. Na konkretnih primerih analize šarenic (ki ji pravimo iridologija) bomo spoznali, koliko vitalne energije ima človek, kateri organi mu ne delajo tako, kot bi morali, oz. kje človekova energija najbolj uhaja. Ne spreglejte! www.saeka.si

Utrujenost in vsakodnevni stres lahko blažimo tudi s hudičevim grmom ali, drugače rečeno, elevterokokom. Ta namreč povečuje telesno odpornost, odpravlja utrujenost, pregorelost, krepi psihične in fizične sposobnosti ter vzpostavlja stanje homeostaze.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.