Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako ohraniti koristi počitnic po dopustu?

Kako ohraniti koristi počitnic po dopustu?

V času počitnic pogosto potujemo in pri tem uživamo hrano, nad katero nimamo nadzora izvora in kakovosti. Zato je priporočljivo, da poskrbimo za higieno črevesja in preprečimo parazitom, da bi ogrozili naše zdravje, saj je znano, da je v črevesju  kar 70% našega imunskega sistema. V steni črevesja so namreč t.i. Payerjevi poloji, to so skupki limfantičnega tkiva. Od stene v oporek črevesja potekajo številne limfatične mezgovnice, tam pa je tudi več postaj bezgavk. Vse to tkivo skupaj je del imunskega sistema. Črevesja je količinsko zelo veliko, zato je tako velik odstotek imunskega sistema prav v tam. Vsakršno črevesno obolenje, paraziti in obloge ostankov nezdrave hrane vplivajo na stanje imunskega sistema, ga obremenjujejo in s tem slabijo. Na počitnice gremo vendarle zato, da se spočijemo in okrepimo, kar pa nam paraziti, ki jih prinesemo s seboj s počitnic, popolnoma izničijo.

Priporočljivo je, da v času, ko se ne prehranjujemo z domačo hrano, uživamo naravni protiparazitski proizvod lisičke, skorja trepetlike in nageljnove žbice. 

Lisičke delujejo na skoraj vse parazite v človekovem telesu: trichuris trishiura (bičeglavec), ascari in ascarididae, enterobius (podančice), strongyloides stercoralis, taneasolium (ozka trakulja), cyclophyllidea (mišja trakulja), taenia felineus (goveja trakulja), opistorchis felineus (mačja trakulja) in giardia.

Skorja trepetlike deluje proti parazitom opistarhosis (parazitsko obolenje, ki lahko povzroči raka na žolčnih vodih).

Nageljnove žbice delujejo protiglivično, protibakterijsko, antiseptično (zaradi visoke vsebnosti evgenola), poleg tega pa so tudi odličen analgetik (zaradi vsebnosti salicilata).

Pri odraslih se priporoča protokol 15 dni 2 x dnevno 1 kapsula ½ ure pred obrokom in 30 dni 1 x dnevno 1 kapsula.

Pri otrocih do 5 let je količina 1/3 kapsule, pri otrocih od 5 do 10 let pa ½ kapsule.

zdravilne gobe

Fungoterapija: Lisičke, trepetlika, nageljnove žbice

Kombinacija fitoterapije in fungoterapije, po recepturi ruskega onkologa dr. Korepanova.

45,00

Sorodne objave

Andrew Huberman priznava svetlobno terapijo! Fotobiomodulacija za boljši vid, pri kožnih težavah, pri ljudeh z izmenskim nočnim delom …

Andrew Huberman je eden najbolj priljubljenih znanstvenikov našega časa. Kompleksne koncepte opisuje na način, ki ga …

Kaj pa, če je rešitev ozemljevanje? Kaj lahko naredimo?

Kako deluje ozemljitvena podloga?Podloga za stol je prevodna in vas preko ozemljene vtičnice (ne, to ni elektrika, …

Zdravilni učinki digitalnega detoksa! Prihaja 21. december, najboljši čas za to ...

Digitalni detoks je proces, kjer posameznik namerno zmanjša ali popolnoma prekine uporabo elektronskih naprav, zlasti …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.