Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako nevarne so resnično težke kovine?

Kako nevarne so resnično težke kovine?

Ste vedeli, da je tisoč učinkovin oz. sestavin v dnevni uporabi hormonskih motilcev? Med njimi so tudi nevarne težke kovine arzen, živo srebro, aluminij, kadmij, svinec …, ki jih vnašamo v svoje telo, te pa nam potem delajo zmedo in škodo. Kje se nahajajo, se lahko izločijo (in kako si pri tem s preprostimi metodami pomagamo sami) ter kakšne konkretne težave povzročajo človeškemu telesu? Pa tudi, ali naše občinstvo ve, kateri izdelki iz vsakdanjega življenja vsebujejo težke kovine? Ne spreglejte izobraževalnih vsebin Klepeta ob kavi. Z nami je bila prof. holistična zeliščarica, infopatinja in terapevtka Sabina Grošelj.


Težke kovine se znajdejo tudi v vodi, sploh tisti, ki jo dobimo iz cevi mestnih vodovodov.

Teh se lahko enostavno znebimo s filtrom in vitalizatorjem Hydronic, ki se v hiši namesti takoj za vodomerom. Iz vode odstranjuje tudi neželene informacije ter vodo oživlja s pozitivnimi informacijami, ne da bi morali pri tem vanjo posegali s kemijo. Taka mrtva (utrujena voda), ki priteče do pip po nenaravnih ravnih poteh, postane s Hydronicom živa in daje ljudem, živalim in rastlinam več življenja.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Andrew Huberman priznava svetlobno terapijo! Fotobiomodulacija za boljši vid, pri kožnih težavah, pri ljudeh z izmenskim nočnim delom …

Andrew Huberman je eden najbolj priljubljenih znanstvenikov našega časa. Kompleksne koncepte opisuje na način, ki ga …

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.