Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako nam energija ognja daje moč za nove začetke?

Kako nam energija ognja daje moč za nove začetke?

Blagodejne učinke ognja so dobro poznali že naši daljni predniki. Vedeli so, da ogenj očisti človeka, ga napolni z močjo in energijo ter da ima tudi neskončno ustvarjalno moč. Tokrat vas vabimo, da to moč sprejmete, in se z nami sprehodite po žerjavici. Z Bogdanom Makom namreč letos ponovno prirejamo skupinsko premagovanje strahu in sprehod po ognjeni preprogi, na katerega se bomo notranje pripravljali več ur. Različne vaje nas bodo postopoma, a povsem sprostile in nas odprle za čutenje, zaradi česar bo preizkus pravzaprav povsem samoumeven. Premagajte strahove – tisti, ki se odločijo za hojo po žerjavici so po končanem dogodku neizmerno hvaležni, saj s tem naredijo nov, svež korak v življenju, ter dopustijo, da v ognju zgori vse, kar ni v njihovo najvišje dobro. Vabimo vas torej 1. 6. 2019 (oz. 22. 6. 2019 – v primeru dežja) v Bio parku Nivo (Žalec) na skupinsko hojo po žerjavici. https://klepetobkavi.si/dogodki.html


Ritual hoje po žerjavici izvajajo po vsem svetu (v Afriki, Rusiji oz. praktično v vseh državah sveta). Čeprav proces ni do potankosti enak povsod, je osnovni namen vselej isti – čiščenje z elementom ognja in dvig energije. Ezoterični viri pravijo, da nas pri ognju privlači njegovo notranje življenje, prav tako pa ga navajajo tudi kot velikega razsvetljevalca. Preganja namreč temo in prinaša svetlobo, omogoča videnje in izboljša zaznavanje (tako dobesedno kot tudi figurativno). Čeprav ga pogosto povezujemo z uničevanjem, lahko nanj gledamo tudi z drugega vidika. Njegov vpliv je transformativen že v njegovem samem bistvu: les spreminja v pepel, surovo v pečeno/kuhano, mraz v toploto, temo v svetlobo, nečistp kovino v čisto itd. Zato je ogenj tesno povezan tudi z očiščevanjem. Hoja po žerjavici je bila že od nekdaj simbol spiritualnega očiščevanja. V njem simbolično izgorevajo slabosti in dajejo prostor vedenju, plemenitosti, dobroti in ljubezni. Zato je tesno povezan tudi z upanjem in vero v boljšo prihodnost.

Povsem sprejemljivo oz. normalno je, da nas je strah in da mislimo, da je sprehod čez žerjavico norost. A vendar, povemo vam, kako ponosni boste nase, če boste ta strah premagali.

Nekaj napotkov za vse, ki se dogodka udeležujete prvič:

  • Pred ognjenim sprehodom bodo potekale zabavne in razigrane priprave, preko katerih se bomo povezali in notranje pripravili, zato je vsakršen strah odveč!

  • »Pogum je le odločitev, da se predaš nečemu, kar je le na videz nevarno.« (neznani avtor)

  • PREMAGAJTE STRAHOVE! Vse to je mogoče, če se povežete s svojimi strahovi, jih definirate in stopite preko njih.

  • Misli spreminjajo kemijo v možganih, kar vpliva na spremembo kemije v celem telesu. Tisti, ki gredo čez žerjavico, naj bodo zato pozorni na svoje misli, saj z njimi ustvarjamo svojo resničnost.

  • Ogenj ima neskončno ustvarjalno moč! Sprejmite jo!


https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/hoja-po-zerjavici-1517.html

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.