Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako naj zacelim svojo dušo?

Kako naj zacelim svojo dušo?
Vsak od nas je ranjen. 
Večina nas celo življenje zavestno ali podzavestno išče načine, ljudi, stvari, s katerimi lahko te rane zacelimo. 
Dejstvo je, da je večina naših ran nastala že v otroštvu, potem pa so nas določene osebe ali dogodki še bolj ranili in dejstvo je, da brez da zacelimo svoje rane, svojo dušo ... ne moremo napredovati. 
Lahko imamo več denarja, več zanimivih ljudi okrog sebe, seksi moškega in avanture, lepe čevlje in še kaj, a svojo dušo s tem ne moremo zaceliti.
 
 
Najbolj pogost poskus celjenja ran duše
 
Bolj kot od dejstva, da duša potrebuje celjenje bežimo, težje nam je ... človek je nagnjen k temu, da začne kompenzirati to bolečino s stvarmi zunaj njega, ampak vse to se le neuspeli poskusi. 
 
Znamo se prepričati, da če bomo zaslužili dovolj denarja, da si lahko privoščimo tisto ... potem pa bomo spet celi in zadovoljni in v miru. 
 
Ampak ponavadi se ne zgodi ne eno ne drugo. In če tudi nam uspe zaslužiti dovolj denarja (s tem se dejansko preusmerimo), bo naša duša še vedno trpela. 
 
Vse, kar iščemo zunaj sebe, da bi zacelili svojo dušo (zavestno ali podzavestno) so neuspeli poskusi s katerimi želimo ukaniti samega sebe, da bi se vendarle soočili s sabo. 
 
 
To pomeni, da moram trpeti?
 
Ne. Soočiti se s sabo pa vsekakor.
Vsako leto na duhovnih počitnicah na Ižu počnemo prav to. 
Gre za postopek, kjer se celjenje globokih ran duše zgodi zelo enostavno, čemur gre zasluga veliki podpori tamkajšnjih energij, naravnih sil, pomembnih geomatičnih točk Jadrana.
Gre za postopek, ki vključuje ponovno povezavo s sabo, odpuščanje na vseh nivojih, omogoča pa tudi, da spregledamo kaj je višji smisel teh ran in kaj smo dejansko z njimi pridobili, zakaj je bil namen, da smo to sploh morali predelati. 
 
 
Kako veš, da je rana zaceljena? 
 
Ko razumeš zakaj si jo moral dobiti, ko odpustiš sebi in drugim, ki so ti jo povzročali in za to čutiš hvaležnost. Vem, bere se kot nekaj povsem nerealnega in neverjetnega, pa vendar se to zgodi. Na Ižu se marsikaj zgodi, kajti ta prostor ... ta otok je ... težko opišem tako intenzivne občutke, ki jih tam doživljam vsako leto, pa vendar ...
 
 
Zakaj ravno tam?
 
Ker s tem izstopimo iz dnevnih programov zavesti in podzavesti, kar omogoča kvantni preskok.
Ker smo 7 dni na čudovitem otoku. 
Ker 7 dni morje čisti z vsakodnevnim kopanjem in tako lahko telo zapustijo vsi fizični in emocionalni toksini, ki dušijo našo dušo.
Ker imamo 7 dni zvočne kopeli, ki povsem spremeni "prepiše" in dvigne našo vibracijo, da se osvobodimo težkih vibracij, ki izvirajo iz tega ali drugih življenj.
Ker je to najmočnejša energijska točka Jadrana. 
Ker te 7 dni podpira tudi ustrezna hrana, družba, vsako bitje.
 
 
Ali lahko to človek naredi sam doma?
 
Za vsako spremembo potrebuješ moč. Potrebuješ dodatno energijo. Če si že z vsem, kar počenjaš vsak dan prazen, izčrpan, potem to težko narediš. Potrebuješ oddih, dopust, mir, da nabereš energijo in narediš korak naprej, se osvobodiš. 
Morda je to vaš vrt. Morda je to sprehod po gozdu.
 Če je to dovolj, super. 
 
 
Je pa vsekakor dobro, da imaš nekoga, ki te spremlja v tem procesu in ti pove tudi tisto, kar si sam nočeš povedati. 
 
Za Iž imamo trenutno še nekaj prostih mest. 
Informacija o programu je tukaj. 
Pa upam, da se vidimo. Teh 7 dni za dušo  ... vsako leto povedo kandidati, da je to pogostokrat prva in najboljša investicija, ki so jo naredili za svojo dušo in telo.
 

Sorodne objave

Jasminino osebno sporočilo vsem ženskam v marcu + darilo: ZLATI LOTUS

Draga ženska, rada bi ti priznala, da sem bila toliko let izjemno stroga, povsem neizprosna do sebe. Preganjala sem sebe …

Jasmina osebno: Kako sem dojela kaj pomeni dom in ... roža življenje kot ključ, ki je lahko tvoj obesek za ključ! Darilo zate ...

Začel se je naš mesec. Mesec MAJ, ko pri nas praznujemo številni v ekipi, sama pa ga zaključim na zadnjega maja, ko bom …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.