Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako lahko spolna zloraba postane vir človekove moči?

Kako lahko spolna zloraba postane vir človekove moči?

Spolna zloraba je eden najbolj prikritih načinov uničevanja posameznika kot tudi celotnih skupnosti. Tokratna gostja Justina Husu je bolečno preizkušnjo doživela na lastni koži, a ko govorimo o zlorabah, nimamo v mislih izključno posilstva. Dejstvo je, da obstajajo zlorabe vseh vrst – zloraba je namreč vse, kar nekdo stori z namenom delati zlo. V pogovoru boste izvedeli boste, kakšni so občutki žrtve zlorabe, kako se soočiti s storilcem, kateri so konkretni koraki od zavedanja do osvoboditve itd., sporočamo pa tudi, da bo Justina gostja prihajajočega Vikenda za dušo v Strunjanu, ko bo fokus na odnosih vseh vrst.

Odnosi so namreč najpomembnejši vidik človekovega življenja in pravzaprav sleherni občutek oz. odziv, ki se pojavi ob stiku z neko stvarjo, predvsem pa z ljudmi. Prve in najpomembnejše korake v učenju odnosa do sebe (ki je v samem bistvu najpomembnejši) dobimo v svoji primarni družini. Če smo v družini sprejeti in ljubljeni, če starši (pa tudi bratje in sestre) čutijo našo dušo ter nas podpirajo, da razvijamo svoje talente in darove, in nas učijo odgovornosti, potem bomo oblikovali zdrav odnos do sebe.

Žal pa je to precej redko. Največkrat nam ravno odnosi v družini pustijo veliko odprtih vprašanj. O tem, kako razreševati posledice slabih odnosov, ali iskati vzroke zanje ter kako se učiti iz vsakršne oblike odnosa (tako bolečega kot osrečujočega) bomo marca na Vikendu za dušo poglobljeno razpravljali ravno z učiteljico Za življenje Justino Husu.


Celoten program dogajanja pa lahko preberete na: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-za-duso-v-strunjanu.html

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.