Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako je usoda povezana s kvantnim preskokom?

Kako je usoda povezana s kvantnim preskokom?

Veliko ljudi meni, da se stvari dogajajo v sosledju vzrok − posledica, takšno prepričanje pa postavlja pojma usode in karme pod velik vprašaj. Tokrat bomo s Tadejem Pretnerjem razglabljali, ali je linija usode dokončna, kakšno vlogo imajo kvantni preskoki v evoluciji, ali na naše trenutno stanje vplivajo prejšnja življenja (ter ali je na probleme sploh smiselno gledati v kontekstu prejšnjih življenj), predvsem pa bomo kot oviro pri osebni rasti in enega od mehanizmov, ki nas zadržuje v vnaprej znanem toku usode, izpostavili strah. Ali nam bo iskanje vzroka, zakaj nas je določenih stvari/dogodkov/situacij strah, sploh pomagalo? Če ne, kaj je pri premagovanju občutka strahu pravzaprav bistvenega? Ne zamudite ogleda posnetka!

Usoda vpliva na tok naših življenj, a v osnovi jo kreira univerzalna zavest, katere del smo tudi mi, s tem pa imamo moč, da jo spremenimo. Načeloma linija usode ni dokončna, ampak le ena od opcij, ki obstajajo na kvantni ravni. Astrologi pravijo, da obstajajo vozlišča, v katerih lahko izstopimo iz linije usode in preidemo v drugo kvantno realnost. Tudi znanost dopušča izstop iz linije usode, ki ga običajno imenuje kvantni preskok, v svoji doktorski disertaciji pa ga je leta 1957 opisal fizik Huey Everett.

Ideja, da bi tok usode spreminjali po lastni volji, se zdi luštna, a tisti, ki o tem zgolj zbirajo informacije in čakajo, da bodo naleteli na takšno, po kateri se bo vse spremenilo, ne uspejo. Zavestno kreiranje usode oz. poteka življenja je namreč povezano s širjenjem individualne zavesti, do katere pridemo preko energijskega delo na sebi, ne pa zgolj skozi razpravljanje o karmi in usodi.

Pri tem ne gre za umsko aktivnost, s katero skušamo pritegniti v svoja življenja določene situacije ali ljudi, ampak za to, da začne dogodke privlačiti človekov bazični jaz, ki je povezan z razvojem čustvene zrelosti oz. duše.

 

Za spremembo osebne vibracije so potrebne metode, ki neposredno planejo na programe lažnega jaza, katerega osnova so čustvene energije, ujete v podzavesti. V energijskem smislu gre za del naše osebnosti, zato je jasno, da želi lažni jaz preživeti. Posledično imamo do tehnik, ki prinašajo spremembo osebne vibracije odpore.

 

Najbolj preproste tehnike tega tipa so vse oblike povezanega dihanja, različne vrste meditacij (vendar je ta pot relativno dolga). Praktično vse “hitre” metode vsebujejo delo s torzijskim poljem, ki so videti najučinkovitejše! Zlasti tiste, pri katerih krmilimo torzijsko polje z ritmom lastnega srčnega utripa.

 

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/kako-spremeniti-tok-usode-tadej-pretner.html

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.