PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako je oblika NLP-jev povezana s teorijo o ravni zemlji?

Kako je oblika NLP-jev povezana s teorijo o ravni zemlji?

Ni vse “glih”, kar vidimo na nebu. Tudi z morebitnimi videnji NLP-ev je tako. Glede na obliko namreč ločimo črne in trikotne, kupolaste/okrogle, kapljičaste, kockaste in mehurčkaste NLP-je ter svetlobne krogle oz. orbe. Tokrat nam bo Matjaž Obranovič razložil, katera oblika je povezana z določenimi vrstami nezemljanov, pa tudi, katerih se je treba najbolj bati.

Kockasta oblika, recimo, pripada negativnim civilizacijam, z njo pa je povezana tudi teorija o ravni zemlji – to pa je v bistvu norost. Vsaka oblika z ostrimi robovi namreč seva in je zato neustrezna (vsaka duhovna oblika v vesolju je okrogla, enako bi moralo biti tudi s hišo, v kateri bivamo itd.).

Ne zamudite ogleda posnetka, hkrati pa ne spreglejte bližajočega se dogodka o nezemljanih, ki bo 1. 3. v Celju. Tokrat prvič po predavanju organiziramo tudi fakultativno neformalno druženje, na katerem boste lahko izmenjali informacije s podobno mislečimi. Predavanje bo namenjeno ozaveščanju o aktivnostih, ki so se dogajale že v času bivše Jugoslavije, ter tudi o skritih dejavnostih, raziskovanjih in dokazih, ki smo jim priča danes. Po predavanju pa se nam boste lahko torej pridružili na neformalnem, sproščenem druženju v bližnjem lokalu, kjer boste pokramljali z isto mislečimi ljudmi, izmenjali informacije, ugotovitve in druge ideje. Lokacijo bomo zaupali na samem predavanju.

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/predavanje-o-nezemljanih-z-matjazem-obranovicem-v-celju.html

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Astrološke energije meseca marca 2024

Energije marca 2024 nas vabijo na čarobno potovanje notranje preobrazbe in obnove. V času, ko Sonce sklene svoje …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.