Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako je mravljinčenje v prstih povezano z uporabo prenosnega računalnika?

Kako je mravljinčenje v prstih povezano z uporabo prenosnega računalnika?

Znanstvene študije v vedno večjem obsegu potrjujejo škodljivost elektromagnetnega sevanja nizko- in visokofrekvenčnih naprav. V današnji oddaji bomo s stavbnim biologom Igorjem Šajnom na zatožno klop postavili nevidnega in tihega sovražnika, ki tako rekoč ne manjka več v nobenem stanovanju ali pisarni (celo po hoji skozi večja mesta se mu ne morete izogniti): WI-FI. Katera tveganja so povezana z izpostavljenostjo WI-FI-povezavam, kakšna znanstvena priporočila obstajajo v zvezi s tem, kaj kažejo meritve v bližini oddajnikov, katere so še preostale naprave, ki bi se jih morali bati? Ne spreglejte!

Iz naslova omenjeno mravljinčenje v rokah je lahko posledica drsnika, ki ga na prenosnem računalniku uporabljamo namesto miške. Zaradi visokofrekvenčnih valov prihaja namreč do napetosti, ki se pri občutljivih osebah kažejo v obliki neprijetne otrplosti oz. mravljinčenja.

Strokovnjak Igor Šajn priporoča uporabo žičnate miške in tipkovnice, predvsem pa zaščito v obliki odeje/spodnjic Belly Armor, ki v kar 99 % blokirata prehod sevanj.

Če navedemo še nekaj drugih kritičnih ugotovitev glede uporabe elektromagnetnega sevanja WI-FI-povezav – raziskave so pokazale tveganja za razvoj škodljivih bioloških posledic, kot so:

  • poškodbe reproduktivnih organov,

  • deformacija DNK,

  • padec imunskega sistema,

  • spremenjena beljakovinska sestava možganov,

  • moten spanec,

  • otežen razvoj možganov,

  • motnje spomina,

  • tumorji …

Morda pa vas bo presenetilo še eno dejstvo o preprečevanju katastrof zaradi sevanja. Po usodni eksploziji v Černobilu so za zmanjševanje grozljivih posledic uporabili rjave morske alge, ki pomagajo odstraniti posledice sevanja.

Belly Armor zaščitna odeja 100 % organski bombaž

Visoko kakovostni ORGANSKI - EKOLOŠKI bombaž v kombinaciji z zaščito RadiaShield® tkanine …

89,00
rjave morske alge

Nočno popravilo: fitokompleks ekoloških rjavih morskih alg za 90 dni

Fitokompleks NOČNO POPRAVILO se pridobiva iz najbolj kvalitetnih rjavih morskih alg na …

68,00
47,25
-20,75

Sorodne objave

5 naravnih pomočnic pri bolečinah

Statistike kažejo na kar 58-% porast uporabe protibolečinskih sredstev v zadnjih 10 letih. Ampak zdravila niso edina …

Goba, ki bi jo morali uživati srčno-žilni bolniki!

Cordyceps militaris ali kokonov glavatec ima večtisočletno zgodovino medicinske uporabe v nekaterih predelih Azije. Ime …

Se na pokoj (finančno gledano) pripravljate že zdaj?

Ko bo čas, da odidete v pokoj … Mislite, da boste lahko preživeli? Se na pokoj (finančno gledano) pripravljate že zdaj? …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.