Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako je Marjan Ogorevc doživel mističnost Peruja?

Kako je Marjan Ogorevc doživel mističnost Peruja?

istvo vsakršnega potovanja je spoznati nekaj novega o kraju, kamor se namenjaš, kot tudi o sebi, ki se na tem mestu na nek način vedno duhovno spremeniš. Tokrat nam bo bioterapevt Marjan Ogorevc zaupal, kako obiski tujih dežel delujejo nanj in zakaj ima posebno mesto v repertoarju potovanj prav Peru. Gre za deželo neštetih skrivnosti, ki je veliko več kot samo najbolj znana atrakcija, inkovsko mesto Machu Picchu. Peru namreč v sebi skriva energijsko močne točke in svete kraje, ki lahko človeka ob strokovnem vodenju popolnoma odprejo za nova spoznanja na višji ravni zavesti. In Peru je letos tudi na programu potovanj, ki jih organizira Klepet ob kavi. Vabljeni, da se nam pridružite!

Peru je prav gotovo privlačna dežela tako zaradi raznolikosti pokrajne kot kulturnih izročil preteklosti. Ima več starodavnih arheoloških krajev kot katera koli druga dežela v teh koncih. Je tudi kraj mnogih skrivnosti, ki šele počasi prihajajo na plano.

Prav tako potovanje v Peru ni samo potovanje po turističnih točkah (na katerih lahko sicer naredimo čudovite fotografije), ampak tudi potovanje v človekovo lastno notranjost. 

Na skivnih, energetsko močnih točkah lahko namreč prečistimo svojo podzavest, prestopamo meje mogočnega, se potopimo v svet onkraj osnovnih čutil, spoznamo nevidne sile in ozavestimo moč kreiranja lastnega življenja ter sprožimo moč samozdravljenja in delovanja na višji ravni zavesti. Možnost osebne transformacije bo tudi rdeča nit Klepetovega potovanja v Peru, ki ga organiziramo v dveh septembrskih terminih, in sicer 6. 9. (do 20. 9.) oz. 22. 9. (do 6. 10. 2019). 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/peru-15-dni-dezela-skrivnostne-inkovske-dediscine.html

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.