PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako energijsko pripraviti prostor, v katerem preživimo tretjino svojega življenja?

Kako energijsko pripraviti prostor, v katerem preživimo tretjino svojega življenja?

Kako mislite, da je postavitev postelje povezana z družinsko srečo? Je pomembno, kam jo obrniti in kakšnih dimenzij naj bo? Se moramo bati kopičenja stvari pod posteljo in postelje, ki nima trdnega naslonjala? Vse to in še veliko ostalih napotkov za spalnico po feng shui priporočilih bo delila feng shui svetovalka Tanja Glažar. Spoznali boste pa tudi slovensko podjetje Tišlerija, kjer, med drugim, izdelujejo rustikalne postelje prilagojenih dimenzij iz hrastovega lesa, za katere se grebejo na švicarskem tržišču, pri nas pa jih brez posrednikov po posebnih feng shui načelih za družinski blagoslov dobite za bistveno manj denarja.

Poznamo pa še nekaj trikov za v spalnico, ki bodo zraven dobrega vzdušja v prostor vnesli čist zrak in dobre vibracije. To so:

  • Sveti les Palo Santo, ki skozi svoj zdravilni vonj in sveti dim omogoči energijsko zaščito, odstrani slabe energije, dvigne duha, prinese srečo ter celo odganja neljubi mrčes.
  • Podobno deluje orgonit, ki ustvari močno energetsko polje. Telo napolni s čisto življenjsko energijo, aktivira vse akupunkturne točke in polni energetske centre ter postopoma odpravlja blokade na duhovnem, duševnem in fizičnem nivoju.
  • Za čist zrak pa si blizu blazine postavite še ionizaror, ki proizvaja nujno potrebne negativne ione. Ti iz zraka nemudoma nase vežejo vso nesnago, prah, viruse, bakterije, iztrebke pršic, cigaretni dim, vonjave itd. Poleg tega negativni ioni dokazano znižujejo raven stresnega hormona, zaradi česar čutimo v njegovi bližini izjemno sproščenost in umirjenost.
Sveti les Palo Santo - 100 g

Sveti les Palo Santo - 100 g

Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri …

45,00
42,00
-3,00

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.