PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako dolgo si bomo še kalili vodo?! Kako neoporečna je dejansko voda, ki jo pijemo?

Kako dolgo si bomo še kalili vodo?! Kako neoporečna je dejansko voda, ki jo pijemo?

Temelji varne prihodnosti naroda so trije: zadostna površina rodovitne prsti, ohranjanje semen tradicionalnih sort kulturnih rastlin in neoporečni viri žive vode. Tokrat se bomo s pisateljem, svobodnim raziskovalcem in naravovarstvenikom Antonom Komatom dotaknili zadnjega. Dejstvo je, da je čista pitna voda dobrina, za katero se bo v prihodnosti treba bolj truditi. Polovica vodnih virov je na robu kontaminacije, četrtina je brezupno zastrupljena, Slovenija pa trenutno doživlja tudi vodni stres, kar pomeni, da je že izpostavljena tako poplavam kot tudi suši. Dokazano se znižuje tudi gladina podtalnic. Čeprav v Sloveniji pomanjkanja pitne vode še ne občutimo, ne pomeni, da ga ne bomo kmalu v prihodnosti. Kako poskrbeti za dostop do vode ter s kakšnimi ovirami se bo treba soočiti?  Ne spreglejte ogleda posnetka!


Da poskrbimo za informirano, prečiščeno vodo (in če ne živimo v bližini izvirov, da bi jo natočili tam), priporočamo orgonitni podstavek, ki vodo orgonizira ter jo napolni s prepotrebno življenjsko energijo, s čimer izniči negativne efekte, ki jim je izpostavljena zlasti voda v mestnih vodovodih (klor, kovinske cevi …).

Orgoniti podstavek hkrati odstranjuje tudi škodljive posledice potencialnih aditivov in strupov iz hrane in pijače. Torej, s pitjem vode, postavljene na orgonitni podstavek, lahko bistveno prispevamo k našemu zdravju, vitalnosti in dobremu počutju. Privoščite si zares kvalitetno osnovno in nujno potrebno življenjsko tekočino.

Na fotografiji spodaj si poglejte tudi, kdaj ima v letu 2018 voda največjo moč. Takrat pa, če je le možno (in če hočete, vedno je), pojdite po vodo na izvir!

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Poraščenost pri ženskah

Z vami delimo zapiske iz oddaje

Inovativni način za hitrejše celjenje in obvladovanje bolečin s pomočjo svetlobe: fotobiosimulacija ali rdeča svetlobna terapija

Rdeča svetlobna terapija, ki jo pogosto imenujemo tudi fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, je inovativna terapija, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.