PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako do več dobro informirane energije za življenje, zdravje in ljubezen?

Kako do več dobro informirane energije za življenje, zdravje in ljubezen?

Kako do več dobro informirane energije za življenje, zdravje in ljubezen?

Vsi potrebujemo veliko dobre, pravilno informirane energije za življenje v današnjem stresnem, energijsko slabem in škodljivem okolju.

Predstavljamo vam rešitev v zemlji - glini obogateni z bioenergijo, ki je v obliki kroga-sonca-Boga, oblik svete geometrije, simbolov narave in krogov iz žitnih polj, ki dajejo bioenergiji v glini pravilne informacije za življenje zdravje in ljubezen.

Glina je obogatena s »petomočno« bioenergijo, kar izhaja iz oblike peterokotnika v peterokraki zvezdi (PENTAGRAM – u). Ta božja duhovna moč pulzira med belo in sivo radiestezijsko barvo. Peta moč je energija, katera uravnava zemeljske elemente (ogenj, zemljo, zrak, vodo) in duha. Peta moč zdravilno vpliva na vsa živa bitja in naravo. Želje, misli, katerim posvečamo pozornost s peto močjo se hitreje manifestirajo. Peta moč je praktično božanska moč, ki okrepi imunski sistem, ga naredi odpornega na škodljivo sevanje (električni smog), uravnoteži vse sloje človekove avre, zviša človekove umske sposobnosti in okrepi intuicijo.

 

SONČNE BIOENERGETSKE PLOŠČE

Sončne bioenergetske plošče iz gline izvirajo iz starodavnih, venetskih časov pred 2500 leti. Njihovo po odtisu narejeno kopijo hranijo v muzeju v mestu Este pri Padovi v Italiji. Takrat so ljudstva minojske kulture vso glino, keramiko za posode žgali v čistem biopolju. Peči so postavljali na naravne bioenergetske točke in s tem dobili lončeno posodo obogateno z bioenergijo, ki je zdravilno učinkovala na hrano.

Naše bioenergetske plošče med izdelavo dodatno energetsko obogatimo na podobni način kot so to počeli Veneti, Minojci. Biopolje ustvarjamo s povezavami do bioenergetskih točk v naravi, bioenergetskimi generatorji, regulatorji in metodami staroselcev. Na ta način glina dobi večji bioenergijski potencial.

 

Bioenergetsko delovanje plošče je samo pozitivno za človeka, kar izraža njena oblika; daje energijo prane v okolico, zdravi, nevtralizirala škodljiva sevanja – električni smog, vzpostavlja energetsko ravnotežje v avri človeka, predmetov, objektov, iz avre briše negativne čustvene zapise, uroke, ostanke pokojnih duš in priseske ter očisti motnje v informacijskem polju celic. Plošče imajo tudi moč realizacije dobrih pozitivnih želja in spreminjanja dogodkov. 

 

BIOENERGETSKI OBESKI

Bioenergetske obeske smo pričeli izdelovati na željo strank, ki so govorile, da sončne bioenergetske plošče niso praktične za nošenje okrog.

Obeski so delani iz božanske gline, ki vsebuje veliko vsebino silicija v njej, kar daje obeskom večji razum-intelekt delovanja.

 

BIOENERGETSKI OBESEK – Seme življenja

Bioenergetski obesek Seme življenja smo imenovali po obliki simbola na njem.

Obesek Seme življenja ustvarja božji red in popolnost. Ugotovili smo, da deluje pozitivno na naš glavni organ srce. Preko srca odpravlja strah in kroti ego. Znižuje vse napetosti v nas in preprečuje njihov vzrok.

 

BIOENERGETSKI OBESEK – Rožica iz žitnih polj ( po simbolu krogov iz žitnih polj )

Bioenergetski obesek Rožica iz žitnih polj smo imenovali po obliki krogov iz žitnih polj.

Obliko Rožice iz žitnih polj nam jo poklanja Vesolje z namenom odpiranja intuicije, tretjega očesa. Rožica deluje na tretje oko in grlo. S svojo obliko krepi sposobnost in moč uvida v dogajanje in pomirja čustva. Izboljšuje sposobnost besednega izražanja in komunikacije. Rožica nam lajša bolečine, nas pomirja in usmerja na pot resnice, ki izboljšuje medsebojne odnose. Uravnoveša naše energije in odpravlja žalost, jezo, agresivnost in čustveno bolečino.

 

BIOENERGETSKI OBESEK – Enajst peresna rožica

Bioenergetski obesek Enajst peresna rožica smo imenovali po njeni obliki.

Obliko te rožice nam je naključje prineslo med ogledom starodavnih izklesanih risb na stenah piramid. Egipčanski modreci so jo nosili kot zapestnico. Enajst peresna rožica deluje na pleksus. Krepi imunski sistem telesa. Dviguje nam samozavest in samovrednotenje. Njena oblika krepi povezavo do notranjega znanja, modrosti. Odpravlja depresijo in čustvene bolečine.

 

Vse dobro vam želi

 

VSE JE DOBRO

BIOENERGETSKI IZDELKI IN STORITVE

Peter Česen s.p.

www.vsejedobro.si

Sorodne objave

Kaj pa, če je rešitev ozemljevanje? Kaj lahko naredimo?

Kako deluje ozemljitvena podloga?Podloga za stol je prevodna in vas preko ozemljene vtičnice (ne, to ni elektrika, …

Zdravilni učinki digitalnega detoksa! Prihaja 21. december, najboljši čas za to ...

Digitalni detoks je proces, kjer posameznik namerno zmanjša ali popolnoma prekine uporabo elektronskih naprav, zlasti …

Kakšna je dobra in varna igrača? Kakšna je slaba igrača? Ob svetovnem dnevu otroka bodimo pozorni ravno na to!

Svetovni dan otroka, ki ga praznujemo 20. novembra, je dan, posvečen mednarodnemu bratstvu in razumevanju med otroki ter …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.