Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj so uroki in prekletstva?

Kaj so uroki in prekletstva?

Ali verjamete v moč človeških mislih? Kadar jih oseba združi s posebnimi rituali pa naj bi le ti tvorili uroke in prekletstva.

                                                                          

Kako vemo, da imamo nad sabo narejeno magijo?

Vse nam gre narobe, česar koli se lotimo. Ko se nam zdi, da smo v neki zadevi že uspeli se nam le ta v zadnjem hipu izjalovi. Venomer smo zagrenjeni, žalostni, negativno nastrojeni nad okolico, vse vidimo slabo, fizično in psihično smo izčrpani in spremlja nas občutek, da nismo zdravi, vendar pa zdravniki ne najdejo nobenega vzroka za kakršnokoli bolezen. Če imate kaj od naštetega obstaja sum, da ste uročeni.

 

 Znaki, da ste pod vplivom uroka:                 

  1. Nesreča
  2. Napeto in tesnobno počutje
  3. Nespečnost
  4. Pomankanje energije
  5. Nepojasnjeni zdravstveni problem
  6. Konflikti z drugimi osebami

 

 

V življenju se vse vrača kar se daje- tu velja zakon karme. Ljudje marsikaj storimo že s tem, da imamo samo slabe misli o nekom. Ko pa te besede izgovorimo na glas, pa se stvari še poslabšajo. Tukaj se je potrebno zavedati, da že ko nekoga prekolnemo- tudi bližnjega, mu damo to negativno popotnico za življenje. Kadar smo iz srca besni, potem se ta kleveta prime te oseba, ki se obesi na energijsko polje osebe.

 

Poznamo več vrst urokov:

  1. Ko nehote uročimo nekoga s svojimi mislimi ali besedami
  2. Uroki, za katere nekomu plačamo, da jih izvede (vlaški urok, tuzlanski urok)

 

Uroki niso stvar preteklosti, dogajajo se še danes. Ko pa se urok očisti, dobi ta oseba, ki ga je izvedla nazaj vse poplačano.

Prekletstvo sedmih rodov se izvede zato, da družina izumre, saj je ta sedmi rod ponavadi fizično ali psihično pohabljen.

Še več informacij o čiščenju urokov, prekletstev in ostale črne magije najdete na spletni strani društva ARHELIKA.

 

Kako najti pravo osebo za čiščenje urokov, kaj je urok in kaj prekletstvo pa je v Klepetu ob kavi delila Anita Reher, intuitivna psihoterapevtka in zdravilka ARHELIKA:

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Komentiral franc zupan |

ko ,sem imel 4 leta sem bil prestrašen, ko so nas nemci požgali hišo pred mojim očmi. mislim da odtakat ni več bilo bilo več sreče in res je, da v kratkem opišem ,ko sem se poročil imel otroke mi je žena umrla poročil z drugo mi jeodirala do kosti sem videl kaj je sem se ločil vse sem ji plačal. denar koliko se ga z služil ga je vedo manjkalo in se dognal ,da denar je šel v tujo bako imam dokaze . on se je oselila po 29 leth in stal sem na stara leta sam. to je samo okvirno napisano. zdaj pa recite če, to ni hudo. hvala.

Komentiral Jasmina Kandorfer |

Franc, življenje vam je vsekakor ponudilo kar nekaj limon.
Ampak se čuti tudi, da ste toliko močni, da ste to znali preseči in si s tega naredili limonado.
Preteklost je za vami in vsak dan si lahko naredi karseda lep.
Denar je samo denar, važno da je zdravje in da so dobri odnosi. To je pravo darilo!

Komentiral Mateja |

Uroke še vedno, najbrž pa nezavedno, izvajajo stare ali zelo stare vitalne ženske fara????????,ki svoje osebne ali družinske probleme hočejo prenesti na najbližjega soseda ali njihove otroke.Na nas vrt zmetuje zivalske kosti velike in strašljivo,korenje oranžne barve.nedavno ji je umrl mož, ki je bil alkoholik in len ženskar.Potrebno je biti potrpežljiv, ji ne vračati stvari, jih sortirane znesti v kontejner, in jo ozavescati zelo blago, zakaj na druge projicira svoje lastne probleme (gl.dipl.projekcijski test????).ajde,lep dan

Komentiral Davorin |

Lp se da ljubljeno osebo vrniti domol z magijo

Komentiral Nejc |

Pozdravljeni! Nujno potrebujem vašo pomoč saj mislim da sem urocen in da bom zgnil od znotraj navzven. Lepo pozdravljeni! Želim vam lep preostanek dneva. Zdravo Nejc Kušar

Komentiral valentina |

Pozdravljeni

Odločila sem se,da vam pišem že nekaj let si iščem službo in tudi resnega moškega vendar brez uspeha vsi se ne izogibajo kot,da sem uročena prosim za pomoč.lp Valentina Dugulin

Komentiral Betka |

Pozdravljeni! V življenju, ljububezni, zdravju, službi imam slabe izkušnje. Mojo dobroto,delavnost,poštenost,.. vsi izkoriščajo. Čutim, da mi ne kdo škoduje in nagaja. Lepo prosim za pomoč. Vse dobro.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.