PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj se zgodi, ko vadba Qi gonga postane del vašega vsakdana?

Kaj se zgodi, ko vadba Qi gonga postane del vašega vsakdana?

Snubili smo ga in zdaj ga imamo − Dušana Donka, učitelja naravne poti, ki bo predstavil svoj daoističen način življenja. S čim se ukvarja, kako ohranja psihofizično ravnotežje in harmonijo ter kakšna skrivnost se skriva za njegovo nenavadno frizuro? Uspeli smo se celo dogovoriti, da skupaj s Klepetom ob kavi organizira celodnevni tečaj Qi gonga, ki nas že dolgo časa navdušuje zaradi ugodnih učinkov na fizično kondicijo, kostno maso in izboljšanje ravnotežja.  

Kaj torej pridobimo z vadbo Qi gong:

  • izboljšamo svoje mentalno počutje in splošno zdravje (vadba blagodejno vpliva na celotno telo, hrbtenico, srce, ostale notranje organe, ožilje, prekrvavitev …),

  • izboljšamo telesno počutje,

  • se sprostimo po napornem dnevu,

  • zmanjšamo napetosti in bolečine,

  • revitaliziramo telo,

  • umirimo um,

  • dosežemo večjo vitalnost in čustveno stabilnost.

Vadba Qi gonga je zaradi počasnih in kontroliranih gibov izjemno primerna tudi za starejše. Kaj vse se bo dogajalo na tečaju pa tudi, ali boste znali gibe po koncu izvajati samostojno, izveste v ogledu posnetka, za prijave in več info pa kliknite na spodnjo povezavo.

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/qi-gong-tecaj-dusan-donko.html

 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.