Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj se bo iz astrološkega vidika dogajalo jeseni?

Kaj se bo iz astrološkega vidika dogajalo jeseni?

Letos smo na repu problematike, s katero se ukvarjamo že daljše obdobje, približno zadnje leto in pol. Čez srednji del leta nas je ta problematika sicer pustila bolj pri miru, zdaj v jesenskem času pa se bo ponovno aktivirala. In ta aktivacija bo prinesla napetosti na družbeni ravni, na zasebni ravni pa to ne bo toliko izrazito oziroma bo odvisno od posameznikove karte in astrološke prognoze.

Na družbeni ravni se energija zgošča in razkol med drugače mislečimi se bo še bolj poglobil, kar predstavlja ta zadnji udarec. Na eni strani je pozicioniran Uran, ki želi svobodo in individualizacijo, na drugi pa Saturn, ki želi tradicijo, nadzor in pravila. Ta napeta energija bo zelo močno izpostavljena čez oktober in november in bo želela spremembe na družbeni ravni.

Kako se lahko lažje soočimo s temi izzivi na družbeni ravni? Zelo pomembno je, da poskusimo pogledati stvari in situacije na družbenem nivoju tudi iz drugih zornih kotov, ne le iz našega zornega kota.

Na osebni ravni lahko retrogradnost Marsa pomeni, da se bo treba potruditi, da  razrešimo kaj za nazaj - si bomo morali kaj izboriti, ali skomunicirati nekaj, kar nismo povedali, morda se postaviti zase, ker tega v preteklosti nismo naredili,... To bo odlična priložnost na osebnem nivoju, da borimo in postavimo zase.

Mars bo v dvojčkih, kar pomeni, da bo prisotnega veliko nemira, primanjkovalo bo potrpljenja, zato je pomembno, da poskušamo ta nemir kanalizirati skozi telovadbo, sprehode,... ga konstruktivno sprocesirati.

Popolni lunin mrk, ki bo 8. novembra, bo za Slovenijo zelo naporen. V tem obdobju bo lahko prihajalo na plano veliko nesprejemljivih stvari, o ljudeh na položajih, v politiki,... Stvari, ki so povezane s spolnostjo ali financami. Na slovenske finance vpliva Saturn že celo leto in tudi Uran, tako da smo ekstremno pod pritiskom na finančnem področju. Trenutno imamo v karti države Saturn, zato je potrebno biti varčen, previden, trezen, se morda kje tudi odrečt. Naslednje leto spomladi, od nekje aprila naprej, bo Saturn imel lepše aspekte in takrat se bodo tudi iskale nove poti.

Vabljeni k ogledu celotnega astrološkega pregleda Mihaele Malečkar, ki je v posnetku zaupala tudi nekaj astroloških vpogledov v prihajajoče leto 2023:

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.