PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj početi med menstruacijo?

Kaj početi med menstruacijo?

Menstruacija je za žensko, ki je ciklično bitje, kot obdobje zime. Takrat bi morale počivati ter čas nameniti introspekciji. Čas menstruacije je torej čas za počitek, ko žensko telo kliče po samorefleksiji. Če je ženska v tem času lahko pozorna in prisotna z vsem, kar se znotraj nje dogaja, si podarja priložnost za močne spiritualne izkušnje. Čas menstruacije lahko torej zavestno izkoristimo za sproščanje vsega, česar si v življenju ne želimo več oz. kar želimo izpustiti, transformirati, predati. 

V času menstruacije dobimo tudi več uvidov, ki jih lahko podpremo z izvajanjem raznih ritualov, zapisovanjem, pisanjem dnevnika hvaležnosti, darovanje, menstrualne krvi itd. 

Kaj torej početi med menstruacijo?  

Menstrualna krvavitev v psihofizičnem smislu pomeni izgubo vitalne energije, tako (kot pri moških izločanje semena). Če te snovi preprosto odvržemo v smeti (vložki, tamponi), odvržemo v smeti svojo vitalno energijo. Starodavna ljudstva so zato menstrualno kri darovala zemlji. 

Kaj pa če imamo boleče menstruacije?

Enostavno rečeno, takrat maternica kliče na pomoč. Sporoča, da delamo nekaj narobe. Lahko na fizičnem ali psihičnem nivoju. Kako se znebiti bolečih menstruacij (to je samo fizičen vidik, za reševanje psihičnih vzorcev je potrebnega več dela), lahko preberete tukaj: KLIK. 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.