PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj nas čaka? Kam usmeriti pozornost v letu 2022?

Kaj nas čaka? Kam usmeriti pozornost v letu 2022?

V tem mesecu smo v našo oddajo povabili goste, ki so predali svoj pogled in napoved za prihodnje leto. V času negotovosti marsikateri posameznik išče neodvisne informacije kaj ga čaka v prihodnosti. Iz vseh oddaj lahko prepoznamo vzporednice tako iz astroloških, numeroloških, feng shui in drugih napovedi, da sta leti 2020 in 2021 bili le pripravi na 2022, leto osebnega mojstrstva.

Letos se je dogajalo zelo veliko, a hkrati zelo malo. Bolj kot intenzivno doživljamo dogodke, bolj hitreje teče čas. Do sedaj smo v veliki meri živeli na avtopilotu, sedaj pa je čas da osvojimo lekcije! Namreč nič se ne bo zgodilo, dokler ne gremo v akcijo, zvezde pa nam bodo v prihodnjem obdobju vsekakor naklonjene.

VIDEO: 3 ključne usmeritve za leto 2022; Tjaša Dorelay

Kam usmeriti pozornost?

1. Obračaj se v sebe, zaupaj si. Verjetno si v prejšnjih dveh letih preživel ogromno časa, da bi poiskal informacije, si se želel nasloniti na nekoga, iskal si zunanje potrditve... Prišel pa je čas, ko ne bo več dovolj da slediš različnim gurujem, duhovnim učiteljem ali drugim avtoritetam. Svoje moči ne polagaj v roke drugega, kajti na koncu se lahko rešiš in pozdraviš samo ti. Dobro je, če te nekdo opolnomoči, ti pomaga, preda znanje in te usmerja, a na koncu moraš sam vse spraviti v prakso.

2. Stopi iz vloge žrtve in prevzemi odgovornost. Moč je v rokah posameznika, čeprav se marsikomu večkrat zdi, da je nepomemben in nemočen, v resnici pa na koncu več posameznikov gradi neko skupnost (državo, krajevno skupnost, družino, gospodinjstvo...). Torej bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu! Vprašaj se, kaj lahko danes naredim? Kaj si želim? Na kakšen način lahko kreiram novo izkušnjo? Človek je bitje kreacije, zato tam kamor gredo tvoje misli in dejanja se ustvari manifestacija. Pri tem si ne zatiskaj oči. Največja rast in preboj se zgodita takrat ko nam je najbolj neudobno. Vsak izmed nas ima področja v življenju katera moremo pozdraviti, največja napaka pa je, da kadar nam je neudobno iščemo nekaj kar nas zamoti (hrana, glasba, nizke strasti...). Večkrat se vrni v tišino in si dovoli priti v stik s samim seboj, kajti klic bo vedno večji.

3. Naše telo je naš tempelj, zato ga negujemo kot nekaj čudovitega s kvalitetno živo hrano in ne ignorirajmo telesnih potreb. Umaknimo se od elektronskih naprav, spočijmo svoje možgane v tišini brez stalnih zunanjih dražljajev, najboljše pa je, da v večerno rutino pred spanjem uvedemo kakšno sprostitveno dejvnost. Ne izolirajmo nobenega dela sebe, ker če ne skrbimo dobro za svoje telo ne moremo imeti dobre duhovne izkušnje.

V prihodnjem letu lahko veliko delamo tako na sebi kot v sebi. Začni sprejemati boljše odločitve. Za zdravje lahko vsekakor poskrbiš že prej. Čez zimo lahko poskrbiš za vnos vitamina D, priporočamo pa tudi, da v tem obdobju uživaš veliko zelenja, pri čemur ti lahko pomaga mešanica Eko zelenje, v kateri so zelenje, alge in kalčki.

D3 in K2 v kapljicah – 100% organsko, ekološko, naravno

D3 in K2 v kapljicah

23,37
-20%
Eko zelenje (28 vrečk) z zelenjem, algami in kalčki

Eko zelenje (28 vrečk) z zelenjem, algami in kalčki

Najbolj primerno za ljudi, ki imajo veliko obveznosti, malo časa za zdrav obrok, so veliko …

40,00

Te zanima, kaj naši gostje pravijo o letu 2022? Na YouTube kanalu je na voljo veliko oddaj, v katerih smo govorili o različnih napovedih za naslednje leto. Dostopne so na spodnjih povezavah ????

 

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.