Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj nam prinašajo junijske energije z vidika karme, astrologije/numerologije in feng shuija?

Kaj nam prinašajo junijske energije z vidika karme, astrologije/numerologije in feng shuija?

Mesec junij je v vibraciji števila 6, ki govori o lepoti, denarju, umetnosti, ljubezni in vrednotah. Šestica si želi, da jo ljudje občudujejo, da ji tudi povedo, kako je lepa. Junija bomo več naredili za svojo zunanjo lepoto, za lepoto doma in njegovo okolico.  V kombinaciji z energijo leta 2020 (ki je 4) bo junij prinesel tudi izzive: 

  • Napačne odločitve glede ljubezni ali denarja. 

  • OBVLADUJTE trmo, sebičnost in jezo!

  • Samski, junija ne prehitro v kakšno zvezo. 

  • Na splošno bo na preizkušnji ljubezen. Je dovolj močna? 

 

Numerološko dobri dnevi:

 

Dnevi, ki prinašajo izzive

Kombinacija dveh najbolj nasprotujočih si elementov (jang vode in jang ognja) kaže na nenehno trenje na vseh področjih. Prevladovala bo težnja po neodvisnosti, samostojnosti, do zdaj skrite želje in ideje bodo rušile avtoriteto, v ospredju pa bo potreba po oblasti in neodvisnosti. Junij je obdobje čustvenih reakcij, nemira, hkrati pa bo to mesec nenehnih sprememb in premikov na vseh področjih.

Karmično gledano bodo v ospredju usoda, sreča, priložnost in nepričakovani dogodki. 

 

Od  1. 6. do 10. 6. bodo prevladovali notranja moč, elan, neodvisnost, prijaznost, družabno življenje, socialno udejstvovanje ter humanost. 

Karmična lekcija v tem času predstavlja postavitev konvencionalnih meja. Bolje se bo držati tradicionalnih vrednost, npr. zvestobe, kot pa »skoka čez plot« iz nepomembnega (nepremišljenega) razloga. V tem času delajmo na izgradnji samospoštovanja in zdrave samozavesti. Ne iščimo potrditve od zunaj. Izognimo se ego prepričanju oz. precenjevanje sebe ali svojih zmožnosti. Resnična samopodoba in jasen namen sta v tem delu junija najbolj pomembna.

Od 11.  6. do 20.  6. bodo v ospredju odločnost, pomembnost, introspekcija, konstruktivna moč in razum. 

Karmična lekcija: prilagodljivost in pogled na življenje z manj resne strani. Opazujmo lažjo stran življenja in se izognimo pretiranemu resnemu pogledu. Naj bodo naša nagnjenja in imaginacija konstruktivne narave.

Od 21.  6. do 1. 7. 

Ključne besede tega obdobja bodo: prijaznost, intuicija, kreativni instinkt, lepota in karizma.

Karmična lekcija: nagoni, ki jih ni smiselno zadrževati. Zadržani instinkti delujejo moteče. Človeški instinkt se izkaže podobno kot živalski, npr. instinkt gnezdenja, spolni nagon, čredni nagon ipd., in ni nam jih treba zadrževati ali pa delovati proti njim. Omogočimo jim zdrav in prosti pretok. Kako? Bodimo domiselni, izvirni – torej kreativni. Zavedajmo se, da smo mi sami kreatorji svoje resničnosti.

 

ZA KONEC ŠE NAGRADNA IGRA

Za vas imamo še eno super nagradno igro za bolj sproščen dopust na morju. Podarjamo naravni proizvod za zdravljenje vnetja mehurja, ki deluje INSTANTNO − že po nekaj urah! Kako se imenuje ta prva pomoč pri vnetju mehurja in sečil? Odgovorite v komentarju ali pošljite DM (Facebook)!

Sorodne objave

To vse razkriva naš rokopis!

Grafološka analiza pisave vam pomaga pri osebnostni rasti, razumevanju partnerja, iskanju službe, izbiri izobraževanja …

TEMNA PLAT MASK ZA OBRAZ: Kaj so “maskne” in kako se jim izogniti?

Nošnja mask je po sili razmer postala obvezna oprema vsake ekspedicije v trgovino ali v ostale zaprte prostore. Če pa …

3 knjige in 3 filmi, ki dvigujejo vibracijo

Dvigovanje vibracije fizičnega telesa je zahteven proces, ki sledi razvoju posameznikove zavesti. Če že delate na …

Nazaj

Komentarji

Komentiral zvonka lokar |

odgovor na nagradno vprašanje : D-manoza

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.