PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj način, kako držite mobitel, pove o vaši osebnosti?

Kaj način, kako držite mobitel, pove o vaši osebnosti?

Telefon držite z eno roko 

Ste zelo dinamična oseba, ki rada (preudarno) tvega. Ravno nasprotno velja v vašem zasebnem življenju, ko imate radi, da gredo stvari počasi, brez hitenja in pritiskov. Zaradi tega morda izpadete sramežljivi. 

2. Telefon držite z eno roko, vendar operirate s palcem druge roke

Ste zelo premišljeni in radi predvidite vse možnosti, preden se odločite. V ljubezni ravnate popolnoma drugače – pogostokrat ste zaletavi. Poskusite premisliti, preden rečete ali naredite stvari, zaradi katerih vam je kasneje žal. 

3. Telefon držite z obema rokama. Enako velja za klikanje po njem. 

Ste hitri in odločni. Sposobni ste se prilagoditi vsakršni situaciji. Radi imate izzive. V ljubezni ste včasih preveč direktni. Iskrenost je lepa čednost, ampak včasih vam manjka takta. Premislite o tem! 

4. Telefon držite z eno roko, vendar operirate s kazalcem druge roke

Ste kreativni in inovativni. Radi se umaknete na samo in premišljujete o neštetih idejah, ki bi jih radi vpeljali v svoje življenje. Domišljija je pomemben vidik vašega življenja tudi v ljubezni. Ste romantični in dostikrat zadev ne realizirate v praksi. Bodite bolj pogumni!

 

Vsekakor pa pri telefoniranju z mobitelom priporočamo uporabo slušalk, ki zmanjšajo vpliv elektromagnetnega sevanja. Zelo smo navdušeni tudi nad orgonitnim podstavkom za mobitel, ki omogoča izmerjeno nevtralizacijo visokofrekvenčnih EM-sevanj mobilnih telefonov do več kot 70 % tudi v dveh najbolj kritičnih pogojih pri uporabi mobilnega telefona: pri polnjenju in telefoniranju.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Samski se morajo zavohati! Ne uporabljajte parfuma ...

Parfum ne bo samo prekril vašega naravnega vonja, temveč je tudi hormonski motilec. Kaj bi morali vedeti, si pogledate …

Letošnji program na sejmu Altermed Celje: akupunktura na odru, hormonske vadbe, predavanja o energijskem vzroku bolezni, rodovne posesti v Sloveniji in še kaj!

Altermed letos pripravlja poseben spremljevalni program, ki bo poleg novosti razstavljalcev prinesel mnogo zanimivega, …

Momentum sreče Transformacijsko motivacijski seminar

Verjamem, da če ti zdaj postavim vprašanje: 'Ali želiš biti srečen?', bi od tebe prejel pritrdilen odgovor. Zakaj potem …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.