Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj mora vedeti ženska o moški seksualnosti?

Kaj mora vedeti ženska o moški seksualnosti?

Najbolj pomembno je, da ženska uporablja svojo spolno moč za lastno zdravje in vitalnost. Pomembno pa je tudi, da pozna karakteristike spolnega organa svojega potencialnega partnerja. Tokrat smo z inštruktorico zdravilne spolnosti (http://femalesacademy.com/) spregovorili o tem, kako delujejo moški centri, kakšen je popoln penis, zakaj je predor odprtine materničnega vratu tako zadovoljujoč za moškega in tako katastrofalen za žensko. Postregli vam bomo tudi s statistiko in dejstvi o ženski nožnici in moškem penisu ter tudi rešitvami, kako se ženska nožnica najbolje »prilagodi« moškemu z neujemajočim (prevelikim ali premajhnim) penisom. Za uvod pa ne zamudite še odgovorov naših ostalih gostov o tem, kdaj je po njihovo ženska zapeljiva. Vabljeni k ogledu posnetka.

Ženske morajo najprej vendarle poskrbeti same zase – za svoje dobro počutje in zdravje. Kot prvo si morajo odpočiti od svojih ljubih moških in si del dneva odtrgati zase – za svoje aktivnosti ali sprostitev.

Druga stvar oz. prva na spisku pripomočkov, ki je zaradi izjemnih sestavin in močnega terapevtskega učinka tudi zelo priporočljiva, pa je oje altajske princese. Morala bi jo imeti vsaka ženska! Zakaj? Ta popolna kombinacija petih olj in matičnega mlečka namreč ohranja žensko plodnost pa tudi mladost in lepoto, ki pa so za zadovoljno žensko bistvenega pomena.

Olje Princesa Gornjega Altaja

Olje Princesa Gornjega Altaja

Olje, ki prihaja z Altaja si zaradi izjemne sestave in močnega terapevtskega učinka …

58,00

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.