Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj lahko narediš za svoje zdravje v APRILU? Biohacking aprila

Kaj lahko narediš za svoje zdravje v APRILU? Biohacking aprila

Dragi moji, ko smo sedeli z družino za velikonočno mizo sem na koncu dodala molitev, da si želim da nas kozmos/Bog/Sila/Kreator/Vir navda z zavedanjem o tem, da sami kreiramo svoje zdravje, pa da bomo imeli motivacijo ter znanje, da delamo, uživamo, jemo, pijemo, razmišljamo tiste stvari, ki se bodo rezultirale v zdravju ter vitalnosti.
In je to res tisto, kar nam vsem želim. Prevečkrat slišimo, da je nekdo DOBIL RAKA. Ni ga dobil, pridelal si ga je. In tudi jasno je, da imamo zdaj že vsi slabo rakavo genetiko, ampak res je čas, da odpremo oči in spregledamo, da s svojim življenjskim slogom AKTIVIRAMO slabo genetiko, torej si še vedno sami pridelamo stvari. Ni loterije, ko pridemo do zdravja. Treba je delat za zdravje na način, da zdravo živimo. To je najlažje. Ko je naša rutina zdrava, potem nam ni treba več delat na tem, ampak samo delujmo v okviru naše normalnosti.

Sama sem biohacker, nekdo ki skrbi za preventivo raje kot kurativo že dolgo časa. Najbolj me navdušuje ravno kronobiologija ali cirkadialna biologija, ki nas uči kdaj je smiselno delat kaj. Če živiš po MATRICI NARAVE, to že delaš, ker narava tako deluje. Ampak danes bolj živimo v matrici sistema, ki pa nas ne ohranja ravno najbolj zdrave ...

Kakorkoli, danes vam pošiljam tale posnetek, ki je povzetek tistega, kar je smiselno ZDAJ. Ker samo tisto, kar je smiselno ZDAJ ima največ MOČI. Vse se začne iz zdaj!

 

Ker je zdaj zelena luč za vitkanje, pošiljam še nekaj akupresurnih točk. 
Sicer pa, če imate RESEN namen, da izgubite dodatne kilograme, imamo odprto vabilo za tečaj vitkanja. 
https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/tecaj-zdravega-hujsanja-vitkanje-prerojena-v-6-tednih-z-jasmino-kandorfer-3108.html
 

VRANICA 10 za topljenje celulita in pospešitev limfe

Lokacija: 3 prsti nad kolenom in 2 prsta navznoter od te točke. Ob pritisku mora boleti, to pomeni, da je vranica odzivna in aktivna. S pritiskom na to akupunkturno točko tudi spodbujamo zastala čustva. 

JETRNA TOČKA – detoks točka in točka razstrupljanja

V nartni del pod kostjo pritisnemo in pomasiramo na obeh straneh. 

TOČKA ŽELODEC 36 – točka dolgoživosti – Zu San Li

Ko objamemo koleno, položimo 4 prste vodoravno in poiščemo točko pod kostjo, ki je globlje v notranjosti. Lahko jo tudi moksamo. Točka ne deluje le na želodec, temveč tudi na ostale točke.

Preveri tudi vse dogodke, pa upam da se kje srečamo!
 
Eko zelenje (28 vrečk) z zelenjem, algami in kalčki

Eko zelenje (28 vrečk) z zelenjem, algami in kalčki

Najbolj primerno za ljudi, ki imajo veliko obveznosti, malo časa za zdrav obrok, so veliko …

40,00

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Poraščenost pri ženskah

Z vami delimo zapiske iz oddaje

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.