Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Julijska poletna akcija! Darila v vrednosti 58 in 39 eur!

Julijska poletna akcija! Darila v vrednosti 58 in 39 eur!
Stopili smo v mesec julij, ki bo prav nenavaden mesec po besedah naših svetovalk, feng shui svetovalke, svetovalke indijske astrologije in karmične diagnostičarke. 
Video si lahko pogledate na YT kanalu Klepet ob kavi povsem brezplačno. 
 
Ker je biti dobrodelen in delati dobra dela v mesecu juliju zelo zaželeno, pa smo se odločili za dve nori poletni akciji. 
 
PRVA NORA JULIJSKA AKCIJA - DNEVNA PODPORA!
 
Ob nakupu nad 55 eurov v vsakem primeru prejmete brezplačno DNEVNO PODPORO - ekološki fitokompleks superživil in medicinskih gob, vse ekološkega izvora! Fitokompleks je primeren za vsakega, skrbi pa za dober imunski sistem, celično regeneracijo in pestrost črevesnih bakterij, saj vsebuje več kot 13 ekoloških superživil in medicinske gobe.
 
Dnevno podporo prejmete kot darilo pri nakupu nad 55 eurov kateregakoli izdelka do razprodaje zalog!
 
 
DRUGA NORA JULIJSKA AKCIJA - ČRNA ČAGA Z ELEUTEROKOKOM
 
Druga julijska akcija je še bolj nora od prve, saj brezplačno prejmeš izdelek v vrednosti 58 eurov!
Akcijo omogoča Maria Ana Kolman, ki ob nakupu črne čage iz Altaja podarja kombinacijo črne čage iz Altaja in eleuterokok. 
Oba izjemno močna adaptogena, ki pomagata telesu, da smo hkrati umirjeni in sproščeni, pa vendar skoncentrirani, fokusirani in zares notranje spočiti. 
Črna čaga in eleuterokok v enem, je odličen izdelek za aktivne mamice, podjetnike, vse ki imajo veliko obveznosti, veliko skrbi. 
Je pa ta kombinacija tako močna, da se izjemno priporoča tudi onkološkim bolnikom, zaradi katerih je primarno akcija sploh nastala, saj imamo neverjetne rezultate navdihujočih pacientov, ki so uživali ravno to kombinacijo pred, med in po kemoterapiji ali samo v procesu zdravljenja, brez kemoterapije. 
 
Črno čago in eleutoerokok iz Sibirije (DIVJE NABRANO) prejmete torej do razprodaje zalog, kar se lahko konča že v prihajajočih dneh ... BREZPLAČNO ob nakupu ČRNE ČAGE iz Altaja. 
 
Zares neverjetna novica in čudovita priložnost da v poletnem času zares dobro spočijete svoje telo, ga nahranite na celični ravni in telesu privoščite težko pričakovan počitek, ki si ga zasluži.
 
Če potrebujete več informacij vezanih na onkološke bolnike, potem si preberite tudi to novico: 
 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.