Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Je sebično na prvo mesto postaviti sebe? Kdo je najpomembnejši človek v vašem življenju?

Je sebično na prvo mesto postaviti sebe? Kdo je najpomembnejši človek v vašem življenju?

Ponavljamo Vikend za dušo! Zakaj? Ker ste nas zasuli s prošnjami, naj ga! Da ste zanj izvedeli prepozno, da ste ga spregledali, da zanj prvikrat niste imeli časa oz. da ste ga kako drugače zamudili … Torej, ponudba je na mizi – od 18. do 20. 5. se odpravljamo na najmočnejšo točko v Sloveniji: v Strunjan, kjer bomo preizkušali tehnike samonegovanja in osebne rasti, poslušali modrosti izbranih strokovnjakov, prečiščevali čustva, se naučili akumuliranja energije in meditacijskih tehnik, spoznavali orodja tradicionalne kitajske medicine ter drugih ved in znanosti, obenem pa seveda dobro jedli in se popolnoma prepustili ter se domov vrnili bogatejši, lahkotnejši in izpopolnjeni. Torej, gremo? Ne spreglejte ogleda posnetka, v katerem vam del programa predstavi tudi gostja na Vikendu za dušo, grafologinja ter učiteljica Reikija in Theta Healinga Edita Tomić.

Vzemite si čas zase brez slabe vesti tako ali drugače. Pojdite v naravo, lotite se konjička, s katerim že dolgo odlašate, ali pa preprosto sedite v miru in tišini. Če pa vas vendarle zamika malo dobre družbe, torej vljudno vabljeni, da vikend v maju preživite z nami na najmočnejši energijski točki, s katerega se boste, o tem skoraj ne dvomimo, vrnili bolj srečni in izpopolnjeni.

Sorodne objave

Kako dolgo si bomo še kalili vodo?! Kako neoporečna je dejansko voda, ki jo pijemo?

Temelji varne prihodnosti naroda so trije: zadostna površina rodovitne prsti, ohranjanje semen tradicionalnih sort …

Zakaj um ne sprejme magičnosti življenja?

Verjamete v angele in angelska bitja? Lana Praner nam je tokrat zaupala, da je človek povezan z angeli in angelskim …

Se da z meditacijo brisati boleče spomine?

Zagotovo že poznate koristi meditacije, kakor so večja usklajenost obeh možganskih polovic, uravnavan srčni utrip, …

Nazaj

Komentarji

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se