Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Je duša pokojnika še z nami in kako jo spustiti?

Je duša pokojnika še z nami in kako jo spustiti?

Prihaja obdobje, ko se Zemlja ponovno odpira, da lahko dodelano in zastarelo zapusti naša energijska polja. Je pa tudi čas, ko lahko izmenjamo informacije z bitji iz drugih dimenzij, predvsem pa priložnost, da z dušami iz onostranstva dobimo možnost, da se dokončno poslovimo, ali da dobimo še kakšne odgovore in potrditve. 

Ko oseba umre, oziroma zapusti fizično telo, njegova duša ostane prisotna še nekaj časa v okolici svojih bližnjih, velikokrat do pogreba (v nekaterih primerih tudi dlje).  Duša se na pogrebu ponavadi poslovi od svojih bližnjih,  da znak, da je prisotna, ter se poslovi na čustveni ravni, da lahko potem zapusti to zemeljsko življenje skupaj s svojimi dušnimi vodniki. Če iz kakšnih razlogov ne more zapustiti tega zemeljskega življenja, lahko ostane ujeta in potrebuje pri prehodu pomoč.

Kako lahko vemo, da je v naši bližini prisotna duša?

Velikokrat svojo prisotnost duše izkažejo skozi elektriko (npr. prižiganje luči), saj je elektrika energija. To je način, skozi katerega lahko izrazijo svojo prisotnost v fizični realnosti, po tem, ko je zapustijo svoje fizično telo. Lahko se izrazijo tudi skozi hreščanje televizije, radia, loputanjem vrat ipd. Če smo visoko dojemljivi za subtilne energije, lahko njeno prisotnost začutimo s svojimi čutili. Velikokrat jih zaznajo tudi hišni ljubljenčki in to izkažejo skozi gledanje v “praznino” ali lajanjem,... 

Če se po smrti nič ne dogaja in ni nobenih konkretnih znakov, pomeni da je duša zapustila to realnost in počiva v miru. 

Zakaj je potrebno dušo spustiti?

Dušo je potrebno spustiti zato, da lahko gre naprej s svojimi dušnimi vodniki, popolnoma zapusti to fizično realnost in se kasneje reinkarnira ter nadaljuje svojo pot. Tudi za nas je zelo pomembno, da dušo spustimo in živimo naprej osvobojeni preteklih vezi.

Če imate občutek, da bi se želeli osvoboditi vezi s pokojnimi, spustiti dušo ali pa preprosto spoznati svet duš, ste vabljeni, da se nam pridružite na enem izmed jesenskih dogodkov z Anito Reher:

Kanaliziranje onostranstva: izkustveni večer z Anito Reher  

Delavnica kanaliziranja onostranstva z Anito Reher


Več o dušah pokojnikov:

Je duša pokojnika še z nami? Kako pospremiti zataknjeno dušo v svetlobo? Anita Reher

Kako se energijsko pripraviti na dan mrtvih in obiske pokopališč? Anita Reher

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.