Boste postavljali smrečko? Ne pozabite na energijski ritual čarobnega ključa, ki vam ga podarimo ob vsakem nakupu nad 70 eurov. Obstaja vsaj 14 različnih ključev, zate ga izberemo povsem intuitivno. Ko ga prejmeš, greš v gozd in položiš roke na drevesno deblo za 2 minuti in dihaš. Nato vzemeš v roke čarobni ključ, se nasloniš na drevo, zapreš oči in prosiš kozmične energije, da v letu 2024 odprejo vrata na želeno področje ...

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Je dr. Hulda Clark našla rešitev za številne bolezni že pred desetletji? Resnica o napravi zapper!

Je dr. Hulda Clark našla rešitev za številne bolezni že pred desetletji? Resnica o napravi zapper!

Ameriška zdravnica Hulda Regehr Clark je v drugem delu prejšnjega stoletja prišla do pomembnih odkritij. Dr. Clark je bila fiziolog, biofizik, naturopatinja in avtorica osmih knjig o alternativni medicine, od katerih jih je 6 na temo raka. Raziskovala je tudi škodljive dejavnike za zdravje človeka: paraziti, glivice, bakterije, težke kovine… njen pristop k samostojnemu zdravljenju je pršel do tisoče ljudi, ki so dobili možnost in znanje, da si pomagajo sami. Dr. Clark je imela zelo rada naravo in je verjela, da imamo tudi mi sposobnost samozdravljenja.

 

Tukaj je rešitev za vaše slabo počutje zaradi okuženosti s paraziti, virusi, bakterijami in glivicami- zapper je izjemna elektronska naprava, ki s pomočjo šibkega električnega toka, ki ga pošiljamo skozi telo, uničuje parazite, viruse, bakterije in glivice.

 

Eden od njenih izumov je zapper -elektronska naprava, ki s pomočjo šibkega električnega toka, ki ga pošiljamo skozi telo, uničuje parazite, viruse, bakterije in glivice. Le-ti so lahko vzrok za različna bolezenska stanja in obolenja. Viruse in bakterije ubije v treh minutah, trakulje, metljaje in gliste v petih in pršice v sedmih minutah. Različne študije so dokazale, da šibek električni tok človeku ne povzroči nobene škode, vendar pa posamezne frekvence uničujejo mikroorganizme. Mikroorganizmi namreč dokazano ne prenašajo električnega toka nizke napetosti svojega frekvenčnega območja. To velja za vse vrste parazitov, bakterij, virusov, glivic in rakavih celic. Zapper se uporablja za zdravljenje različnih kroničnih in akutnih bolezenskih stanj. Dr.Clark je v času svojega življenja z raziskovanjem dognala, da je toksičnost tkiva (ki je posledica strupenih izločkov in metabolnih produktov mikroorganizmov) eden glavnih vzrokov za bolezni. Ko je telo preobremenjeno s paraziti, se to kaže na različne načine: kronično obolenje, izgorelost, utrujenost, glivične infekcije, kandida,…in prav sistematično uničenje parazitov je tisto, kar lahko vodi do boljšega počutja, predvsem pa do odprave VZROKA (ne simptoma!) za nastanek bolezni. Na razpolago imamo tudi seznam bolezni (in bolezenskih povzročiteljev), ki jih lahko saniramo s pomočjo frekvenčne terapije.

 

Simptomi okužbe s paraziti:

 • kronična utrujenost
 • alergije na hrano
 • izguba apetita
 • nespečnost
 • bolečine v trebuhu
 • napihnjenost trebuha in vetrovi
 • driska ali zaprtje
 • izguba teže
 • glavobol
 • slabost
 • izpuščaji
 • bruhanje
 • vročina
 • krči
 • nočno potenje
 • apatija
 • depresija

 

 Še več informacij o tej izjemni napravi pa boste izvedeli z ogledom videa:

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Video knjižnica za ženske v menopavzi!

Menopavza je naravno obdobje v življenju ženske, ko se konča njena menstruacijska cikličnost, kar običajno nastopi med …

Kaj moraš piti in jesti za mirne živce?

Za ohranjanje mirnih živcev in dobrega duševnega zdravja je pomembna mentalna vadba, gibanje, prave navade, uravnotežena …

Fotobiostimulacija ali Red Light terapija, terapija z rdečo svetlobno terapijo in bližnja infrardeča terapija

Razumevanje rdeče svetlobne terapije in bližnje infrardeče terapije Rdeča LED svetlobna terapija je postala ena izmed …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.