Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Jaz v tak svet verjamem! Kaj pa ti?

Jaz v tak svet verjamem! Kaj pa ti?

Medtem, ko svoje telo vsakih 20 minut izdatno hidriram med letom iz mesta Kota Kinabalu v deželo Singapur, se mi v mislih še vedno vrtijo slike iz potapljanja v Sipadanu, ki je znano kot tretja najboljša točka na svetu za potapljanje, kjer sem od blizu doživela tako nešteto želv, morskih psov, ogromnih rib in tudi takšnih nenavadnih primerkov, kot so samorogove ribe in morski primerki, za katere ne moreš verjeti, da obstajajo. A vendar obstajajo. Prav tako obstaja sistem, ki deluje v sožitju, v harmoniji. Globine morja delujejo perfektno, vse kar je živo in obstaja ima svoj smisel, sistem, ki je najboljši za vse.

Ko vidiš tako pisan podvodni svet, ko vidiš kaj vse je mogoče … te to inspirira, navduši in zaradi tega verjameš, da lahko tudi na površini ustvarimo svet, ki podpira vsa bitja, predvsem pa poteka v skladu s potenciali, ki jih nudi planet Zemlja.

Verjamem v svet, kjer se bo vsaka ženska imela toliko rada, da si ne bo dovolila imeti razmerja, kjer jo bo moški poniževal, se do nje obnašal nespoštljivo ali jo jemal za samoumevno. 

Verjamem v svet, kjer bo vsak moški samozavestno živel v svoji energiji moškega, hkrati pa si dovolil biti ranljiv ter občudoval in imel rad ženske, to pa bo izviralo iz zdravega odnosa z njegovo mamo.

Verjamem v svet, kjer bo vsak otrok imel starše, ki bodo videli kaj so njegovi talenti, strasti ter ga usmerjali v razvoj teh potencialov, četudi to ni njihova izbira, njihova želja. 

Verjamem v svet, kjer se vsak otrok izobražuje o stvareh, zaradi katerih bo odrasel v samostojno in odgovorno, zavedanja polno osebo, ki mu je mar za naravo, za živali, za sočloveka.

Verjamem v svet, kjer vsaka oseba v popolnosti sprejme odgovornost za svoje zdravje, skrbi za svoje telo in duha.

Verjamem v svet, kjer si vsaka oseba vsak dan vzame čas zase, da počne tiste stvari, ki jih ima rada, v katerih uživa.

 

Verjamem v svet, kjer si vsak človek prideluje svojo hrano, se poveže z zemljo in se ji zahvaljuje za plodove, ki hranijo njega in njegovo družino.

Verjamem v svet, v katerem človek dnevno preživlja čas v naravi. Bodisi na travniku, v gozdu, v parku ali na lastnem vrtu.

Verjamem v svet, kjer ima vsak starš dovolj časa, da se vsak dan igra s svojim otrokom.

Verjamem v svet, kjer se dnevno ob zajtrkih in večerjah ob mizi zbere vsa družina in se odkrito pogovarja.

Verjamem v svet, kjer ima vsak zaposleni službo, ki jo rad opravlja in tudi prejme redno ter dovoljšno plačilo, da si privošči tisto, kar si želi.

Verjamem v svet, kjer ljudje med sabo sodelujejo, se skupaj vozijo v službo, si delijo rekvizite, se povezujejo na različne načine.

Verjamem v svet, kjer se ljudje zavedajo pomembnosti in sposobnosti rastlin in živali, tako spoštujejo njihova življenja ter vlogo v svetu.

Verjamem v svet, kjer se vsak človek zaveda, da je spiritualno bitje, ki doživlja Zemeljsko izkušnjo, ker si je tako izbral sam in da je tako mnogo več kot kup kosti in organov.

Verjamem v svet, kjer je vsak človek zdrav, saj zase skrbi tako, da podpira njegovo fizično, čustveno in mentalno telo.

Verjamem v svet, kjer je vsak človek prizemljen in ima realen pogled na svet in življenje.

Verjamem v svet, kjer kot civilizacija tudi na politični ravni sprejemamo odločitve, ki so v najvišje dobro vseh. 

Verjamem v svet, kjer civilizacija človeštva neogroženo sprejema tudi druge civilizacije.

Verjamem v svet, kjer se vsak dan smejemo in se zahvalimo za to, da smo živi.

Jasmina Kandorfer

Sorodne objave

Jasminino osebno sporočilo vsem ženskam v marcu + darilo: ZLATI LOTUS

Draga ženska, rada bi ti priznala, da sem bila toliko let izjemno stroga, povsem neizprosna do sebe. Preganjala sem sebe …

Jasmina osebno: Kako sem dojela kaj pomeni dom in ... roža življenje kot ključ, ki je lahko tvoj obesek za ključ! Darilo zate ...

Začel se je naš mesec. Mesec MAJ, ko pri nas praznujemo številni v ekipi, sama pa ga zaključim na zadnjega maja, ko bom …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.