Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Jasminina kolekcija nakita: Vrnitev ženstvenosti

Jasminina kolekcija nakita:  Vrnitev ženstvenosti

Dolgo smo čakali ta trenutek, ko na svoj 36. rojstni dan Jasmina z nami deli svojo kolekcijo ženskega nakita, ki je vse prej kot običajen ... 

Brezčasni kosi, ki poudarjajo božansko energijo ženstvenosti. Namenjeno vsem ženskam, ki praznujete svojo ženstvenost.  Na dan, ko sama praznuje svoje rojstvo na tem planetu, hvaležna, da se rodila na slovenski zemlji ... 

Ženska je tista, ki ustvari novo življenje. Nosilka življenja, ki daje, nudi, skrbi, objame. 
A zob časa je zaradi nerazumevanja svete polarnosti moškega in ženske, prisilil marsikatero žensko v tekmovanje z moškim. Zakaj bi tekmovali, če pa lahko največje čudeže življenja ustvarjamo ravno takrat, ko sodelujemo in prispevamo to, kar smo. 

Ženska je v svoji zdravi ženstvenosti nežna, dovzetna, intuitivna, pretočna, rahločutna, sproščena, kreativna in čutna. Izžareva brezpogojno ljubezen, ima neizmerno kapaciteto za razumevanje, negovanje, prijaznost.  

V svoji ranjeni ženstvenosti pa lahko ženska postane nemočna žrtev, ki išče pozornost, živi v so-odvisniških odnosih, je preobčutljiva, pretirano čustvena, svojo šibkost pa kompenzira z manipulacijami. 
Medtem, ko rani drugi … najbolj rani sebe. Svet potrebuje ženske v svoji naravni ženstvenosti, mama Gaja nas kliče v ženstvenost, v milino, ljubeče sprejemanje … 

In potem se k vsemu, kar je v njeni naravi … prijaznost, razumevanje, sproščenost, predanost … sili. Razočarana, da svet ni zanjo poskrbel, medtem ko sama ni poskrbela zase. 

Slovenski pregovor pravi, da iz praznega vrča ne moreš drugim nalivat. Kako si torej lahko najprej do sebe prijazna, razumevajoča, odprta, čutna? Kako lahko neguješ sebe? S čim?

Ženska lahko daje takrat, ko poskrbi zase. Več bomo dale od sebe, če bomo najprej poskrbele zase. Kaj je torej tisto, kar si moramo zagotoviti na ravni duše, na ravni telesa, na ravni naše celice … 

In ne, to ni sebičnost. Pomislite na drevo. Sprva vsak žarek svetlobe posrka, vsako kapljico vode. A ko je dovolj zrelo, svoje sadove ter plodove deli z vsemi. 

Jasmina Kandorfer je ustvarila kolekcijo "Vrnitev ženstvenosti" za namen praznovanja tega, kar ženska v svoji naravi je. In to ni toksični feminizem, temveč božanska ženska narave, ki ni v borbi, temveč v sprejemanju, razumevanju, negovanju, nežnosti, čutnosti, pretočnosti, odpri sproščenosti …

Zase pravi, da je bila vedno bolj v moški energiji … ženstvenost se ji je zdela šibka, šele ob rojstvu hčerke je na svojo naravno žensko energijo začela gledati povsem drugače in dojemati, da je vrnitev k ženstvenosti prava pot za vse ženske in da to vsaka dolguje sebi, zase, za svoje hčerke, za svoje sestre, za svojo družino, za svojo skupnost, za cel svet. Ženstvenost postavlja mostove in ruši zidove. 

Čas je, da se zbudimo in vrnemo k svoji naravni ženstvenosti … morda smo predolgo tičale v tekmovanju z moškimi, dajale vse druge na prvo mesto, nase pozabile. Morda smo rekle DA, takrat ko bi morale reči NE. Morda nismo postavljale jasnih meja in smo bile vedno "obliž" za vse druge, nase pa pozabile. Morda nas je dokazovanje ter ambicije ter delo posrkalo in izželo. 

Vsak kos iz kolekcije "Vrnitev k ženstvenosti" je skrbno izraz in prihaja od žensk, za ženske. Je edinstven in unikaten. Je informacijsko obdelan, energijski nakit, kar pa rahločutna ženska lahko sama začuti že preko fotografij. 

Zapestnice francoske umetnice

Sijajno delo francoske umetnice s posebno emajl tehniko na medenini. 
Zapestnice iz kolekcije "Vrnitev ženstvenosti" se izdeluje v Franciji s strani izjemne umetnice, ki deluje po sodobnih, varnih principih in letno ustvari zelo omejeno količino izdelkov. Material je testiran na nikelj, kadmij in svinec, je hipoalergen. 

Motive na vseh  umetniško oblikovanih zapesticah  so razvili ustvarjalci iz vzhodne Evrope. 

Jasmina je za to kolekcijo več kot pol leta prej oddala svoje naročilo, da so zdaj prišli kosi v Slovenijo. Vsak kos je ročno narejen in zato tudi unikaten. 

 

Broška kolibrija

Broška predstavlja brezčasni glamur. 
Stoletja so broške uporabljali za sporočanje statusa, veroizpovedi, zakonskega statusa ali celo skritih želja. Nošenje broške je del posebnega osebnega rituala, ki žensko poveže s sabo. 

Jasmina je kolibrija v svoji kolekciji "Vrnitev ženstvenosti" vključila tudi zato, ker predstavlja izjemen potencial za vaše zamisli in ideje. 

Ptica simbolizira neodvisnost in osvoboditev, saj se med letom lahko premika v katero koli smer.  Gracioznost kolibrijevega leta je srečen znak, ki nakazuje gladek prehod v odnosih in sposobnost prilagajanja razmeram.

Biserni uhani

Dvorni biserni uhani so v Milanu narejeni po inspiraciji največjih zvezd iz 50. let, Grace Kelly in Audrey Hepburn. 
Brezčasna eleganca baročnih biserov je v sodobnem času malo izgubila svojo vrednost zaradi poplave sintetičnih biserov, a ponovno se vrača poudarjanje ženstvenosti z biseri, ki predstavljajo izjemno pomirjujočo energijo, ki nežno prizemljuje. Sladkovodni biseri so simbol pomirjujoče in sproščene energije.

Pomagajo nam osredotočiti um in ustvarijo občutek miru ter tišine. Poleg tega spodbuja intuicijo in krepi samozavest, vsekakor pa je od nekdaj znano, da pomagajo nižati stres, čustvene tenzije. 

Biseri so zelo koristni pri meditaciji, prinašajo namreč energijo čistosti in notranje modrosti. 

Ročno izbrani visokokakovostni baročni biseri (AAA sladkovodni biseri, 0 nepopolnosti s čudovitim bisernim leskom).

Sorodne objave

Ko so si dnevi enaki, potrebuješ nekaj, da bi prekinil rutino. Hoja po žerjavici spremeni vse!

Vsak od nas občasno občuti potrebo po spremembi. Ko so dnevi enaki drugemu, ko opravljamo, kar je pričakovano od nas dan …

Jasmina Kandorfer govori na brezplačnem HEALTH SUMMITU za samozdravljenje! Prijave so v teku ...

Brezplačni Health Summit za ženske z naslovom SAMOZDRAVLJENJE, je bil ustvarjen prav za vsako žensko, da prejme …

Odlomek s potopisa po Kreti (majski termin je še prost za počitnice na Kreti)

Na južni obali Krete je zaliv Limnaki, v zgodovinskih virih imenovan Viennos. Do tja je dve uripešačenja po najjužnejši …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.