Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Jasmina osebno: Kako sem dojela kaj pomeni dom in ... roža življenje kot ključ, ki je lahko tvoj obesek za ključ! Darilo zate ...

Jasmina osebno: Kako sem dojela kaj pomeni dom in ... roža življenje kot ključ, ki je lahko tvoj obesek za ključ! Darilo zate ...

Začel se je naš mesec.
Mesec MAJ, ko pri nas praznujemo številni v ekipi, sama pa ga zaključim na zadnjega maja,
ko bom upihnila 35. svečko. Saj ne morem verjeti. Sem že na pol poti do 40, ko vsi rečejo, da mine takoj ... Kot pri 25, ko se enkrat obrneš in si že 30, kajne? ;)

Čas gre resnično vse hitreje, kot tudi pravi Marko Pogačnik je to znak zaključja takšnega načina, tega večjega cikla, čas za Zemljino preobrazbo. In res opažam koliko ljudi se prebuja, prizemljuje in doživlja močna čustva, ki jih pripeljejo do večjih sprememb, zavestnih odločitev.

No, danes bi rada s tabo delila svojo zgodbo o domu, ki je povezana tudi z darilom, ki ga imamo zate v tem mesecu.
Gre za preprost vsakdanji predmet kot je obesek za ključe, ampak zame ima globok, globok pomen.

V svojem življenju sem se selila kar 16x (s studijem pa 5x) in dokler nisem ugotovila, da lahko doživim ta občutek, da sem doma ko sem v svojem telesu, nikakor nisem našla hiše, stanovanja, karkoli kar bi lahko bil moj dom. Imela sem že aro na hiši in so mi dvojno vrnili, ker so si spremislili na moj 30. rojstni dan, ko sem že nekaj mesecev vložila feng shui analiz, naročila pohištvo in podobno ... noro.

Iskala sem ključ, ključ do mojega doma in našla sem ga na potovanju okrog sveta. Prav spomnim se te ekspedicije, ko sem vse svoje stvari napakirala v škatle, pustila pri starših in šla z nahrbtnikov ...
Na potovanju sem dojela ... dom ... gre za občutek prisotnosti tukaj in zdaj. To je moj, to je točka moči, je začetek in konec, kot roža življenja, ki me je vedno spremljala in navduševala z dejstvom, da se je pojavljala že v pradavnih časih po vsem svetu, v različnih kulturah, različnih koncih sveta, ki sploh niso mogli biti povezani. Roža življenja je izjemno močna simbolika, sama jo imam doma, celo na prstanu, pa na stenah ... in zdaj tudi na ključu za avto.

Veliko modrost nosi roža življenja in evo ... obesek za ključ z rožo življenja ti podarjam, če v temu mesecu podpremo sebe in naše ustvarjanje z nakupom izdelkov, ki jih priporočajo naši strokovnjaki. Gratis ga dobiš pri nakupu nad 80 eurov.
In da, letos upam da mi uspe narest en dober žur za rojstni dan, ker si sicer s svojo strogostjo do sebe redko dovolim čas, da se ustavim in praznujem nekaj.

Bom pa danes s tabo delila tudi svoj seznam najbolj izjemnih izdelkov, ki so najbolj pripomogli k temu, da sem se večkrat izvozila iz pregorelosti, da sem se čustveno osvobodila bednih prepričanj, ki so me držala v nekem kalupu stroge osebe, pa tudi pomagala k ravnovesju zunaj in znotraj.

Mojih top 10 je tole:
Eko zelenje: vedno favorit v torbici
Reds pak: nova zadeva, noro dobra za poletje in srce
Flex complex: da popravim svoje sklepe (v družini imamo tudi revmo) in krhkost kosti (nisem nadomeščala gradnikov v mladosti, slaba prehrana v mladosti)
Mineralne kapljice: z njimi začnem dan
Joni jajčka: osvobodila so me sramu, okrepile mišice medeničnega dna
Mesečni dnevnik osebne rasti: da se spremljam kdaj zavozim stran s svoje poti in da se znam pohvalim, ko mi neki gre fajn
Mikrobiom 30: za moj bogi mikrobiom, ki so mi ga skoraj ubili z antibiotiki v mladosti, tole je balzam za moj mikrobiom
Bralna lučka jantarjeva: redno berem z njo sebi in hčerki
Adaptogeni: čisto vse jemljem, še celo za menopavzo, ker to je noro kako dobro delujejo, samo čakati je treba na rezultate.
Orgonit: več njih imam po hiši že več kot desetletje

Sorodne objave

Jasminino osebno sporočilo vsem ženskam v marcu + darilo: ZLATI LOTUS

Draga ženska, rada bi ti priznala, da sem bila toliko let izjemno stroga, povsem neizprosna do sebe. Preganjala sem sebe …

Jasmina praznuje 1 leto brez sladkorja! Kako ji je uspelo?

Najprej je bilo veliko izgovorov in zavedanje. Veliko zdravih sladic. Veliko veganskega peciva. Veliko presnih tortic, …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Alenka Kocjančič |

Živjo Jasmina in čestitke za leto brez cukra. Meni cukr nagaja????in upam, da mi ga kdaj uspe opustit.
Vse najboljše tudi vsem majčkom????????????????????????????(????)

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.