MIKLAVŽEVO DARILO: Danes pri nakupu nad 60 eurov brezplačen paket suhih ekoloških marelic!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Jasmina osebno: ta mesec berem/gledam/poslušam/potujem/se veselim ...

Jasmina osebno: ta mesec berem/gledam/poslušam/potujem/se veselim ...

Ta mesec berem ....  

Blaženi možgani! Super knjiga, ki prav vsakega prepriča, da začne z meditacijo in pri njej vztraja. Odlične izsledke sem našla v knjigi, ki mi pomagajo, da ljudi še bolj navdušim nad to najbolj neverjetno dnevno rutino, ki človeka spremeni na mnogo nivojih.  

Rada imam takšne informacije, ker so tako močne, da delujejo kot neka iskra, ki lahko vzplamti in iz tega lahko marsikaj nastane. Je pa tudi super tale eko meditacija, ki je kombinacija tudi tapkanja. Fajn knjiga, frišno prevedena v slovenščino. 

Ta mesec gledam ... 

Ta mesec sem na Netflixu pogledala prvi del Seinfelda, tako malo za mentalni odklop in vpogled v njihov začetek, glede na to, da so ustvarili res veliko vsebin. In mi je bilo tako izjemno, ko je glavni igralec (komediant) v svojem nastopu govoril, da ko gremo ven ... smo nedosegljivi ... da si vsi želimo, da gremo ven ... in tako je bilo včasih, ko še ni bilo mobilnih telefonov. Se spomnimo teh časov? Smo jih sploh doživeli? Šel si ven in si bil na voljo za klic in komunikacijo z drugimi šele takrat, ko si prišel nazaj. Kamorkoli si šel, bil si tam, bolj prisoten in bolj ozaveščen.  

Lepi časi, kajne? Prav v kratkem naredim en digital detox ....  

Ta mesec poslušam ...  

podcast The school of greatness o biohackingu in tem, kako znanost napreduje v transhumanizem in je že kar strašljivo. So mi pa podcasti izjemno dragoceni. Poslušam jih v avtu, tudi na kakšnem sprehodu.  

Ta mesec se veselim ...  

prihoda naše nove tiskovine Mesečni dnevnik osebne rasti.  

Dnevnik nudi prostor za 48 mesečnih zapisov, torej za 4 leta. Navdihujoče vam bo pogledati nazaj kaj se vam je dogajalo v življenju in tudi kje ter kdaj ste najbolj rasli, kaj je za vas dobro delovalo in vplivalo. 

Dobri smo v planiranju in postavljanju ciljev. Manj pa nam gre realizacijja teh planov. Hitro delamo skrajne in drastične spremembe, hitro pa jih opustimo. Spremembe, ki naredijo resnično največji preboj v življenju, so majhne, a konstantne, dosledne. In te spremembe pridejo iz zavedanja! 

Ko smo zavedni in zavestni v tem, kar počnemo, potem te spremembe delamo bolj življenjsko, bolj dolgoročno. 

Ko na mesečni ravni pogledaš nazaj, hitro vidiš vzorce in jih začneš takoj zavestno spreminjati. A potrebuješ ta trenutek, da se ustaviš.  

V aprilu bo v skladišču, res se veselim, ker mi ga je ravno zmanjkalo.  

Ta mesec potujem ...  

na Zanzibar. Znova. Se veselim visokih temperatur, morja in pogledov turkiznega morja, potapljanja.  

Ta mesec sem najbolj hvaležna ...  

za izjemen vikend za dušo, katerega tema je bila HORMONI IN POMLAJEVANJE.  

Nekje 20 žensk je bilo, izjemno smo se povezale in res uživale. Prav noro, če pogledam njihove obraze ko so prišle in kakšne so odšle, povsem druga vibracija, druga svetloba, ki izžareva iz očk. Noro,kaj dela ženska družba na hormonski ravni, že samo to, da se družimo sprošča oksitocin, kaj šele ko spremenimo malo hrano, dodamo adaptogene. 

Evo, pa se vam javim prihodnji mesec. 

PS: No, veselim se tudi tega, da gremo spet na Iž. Tam je bila Gaja spočeta. Gre za najmočnejšo točko Jadrana in letos tam organiziramo 7 dni za dušo in telo. Oktobra pa gremo v Egipt, tudi duhovne počitnice in moji mami sem potovanje podarila ob 60. rojstnem dnevu. Prvič v življenju bo šla na letalo, skupaj z vnukinjo seveda, tako da se vsi veselimo. Program tudi teh duhovnih počitnic najdeš na naši spletni strani ;)

 

 

Sorodne objave

Zgražanje nad črnim petkom? Kako daleč lahko greš? Kako ti črna barva pomaga?

Nikoli ne bom pozabila svojega zgražanja pred 10-imi leti, ko sem na ameriški televiziji gledala šov o črnem petku in …

Je vse to igra ali je vse to res? Selena Gomez in njena bipolarna motnja, lupus itd.

Nekajkrat sem že opisala, da bom letos po več kot desetletju preživela prvo zimo v Sloveniji in si bom privoščila to, …

Hodite ven na kosilo ali večerje?! Se vam zdi, da ste bolj pogosto bolni? Kaj pa duhovna moč?

Vsako leto bolj nam je jasno, da je najboljša hrana pravzaprava tista, ki si jo pripravimo sami. Vemo, kaj smo …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.