Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Jasmina kupuje rabljena oblačila za svojo hči?! Mar nima za nova?

Jasmina kupuje rabljena oblačila za svojo hči?! Mar nima za nova?
Mnogi so se spraševali ... imela je denar za številne terapije med nosečnostjo in porod doma, kaj zdaj pa nima dovolj, da bi svoji hčerki privoščila nova oblačila?
Jasminin komentar:
 
"Res je, kupujem rabljena oblačila za svojo hči. Ne zato, ker so trgovine zaprte v času karantene. Ne zato, ker jih ne bi privoščila svoji hčerki. 
Za tem stoji precej razlogov. Jasno je, da bo tako in tako hitro prerasla vsa oblačila, vendar sem se za rabljena odločila zato, ker so bila velikokrat oprana, velikokrat sušena in so se tako vse nevarne kemikalije že dobro sprale. Ne razmišljamo namreč o tem, da naša koža, še posebej pa dojenčkova hitro absorbira in oblačila so lahko zares nevarna. 
Nimam pa samo rabljenih, nekaj imam tudi novih, ta pa so seveda ekološka certificirana!
Ekološke imam tudi odejice in igračke.
 
Sicer pa se veliko takšnih stvari pogovarjamo v skupini OZAVEŠČENE MAMICE, ki sem jo ustanovila ob Gajinem rojstvu ter vanjo sprejemam vse mamice, ki se želijo povezati, živijo zdrav življenjski slog in ga želijo prenesti tudi na svoje otroke.
 
Ekološka ponudba za otroke:

Sorodne objave

Otroci in alergije: vodnik po prehrani, navadah in dopolnilih

Alergije so 'nenormalen' odziv našega telesa na snovi iz zraka (v naše telo pridejo z dihanjem), hrane, materialov s …

Ničesar ne naredim zase, vse dam za otroke in družino. Kaj pa jaz?

Ko postanemo starši, se pogosto zavemo, da smo pripravljeni storiti vse za svoje otroke. Nesebično se žrtvujemo za …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. Ko je Jasmina obiskala …

Nazaj

Komentarji

Komentiral ALENKA |

Oh, nekateri ljudje so rez neozaveščeni, da ne rečem " za luno". Pa danes, ko tako poudarjamo odgovorno potrošništvo do sebe in okolja. Vsak dan ustvarimo več odpadkov, zato je spodbujanje ponovne uporabe ( zamenjave, podarjanja...) še kako na mestu. Npr. second hand trgovine, ki prodajajo tekstil iz druge roke rastejo kot gobe po dežju (tudi pri nas jih je že precej), da o sistemu trgovine "Ponovna uporaba" pri Snagi niti ne govorim. To so zgledi dobrih praks. Naša zemlja nam je za to hvaležna.
Vse pohvale ga. Jasmini za tako odločitev.
Lep pozdrav
Alenka

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.