Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Izvira človek iz opice ali Adama/Eve?

Izvira človek iz opice ali Adama/Eve?

Vizionarski gost Alojzi Vrbenik nam bo v tokratni oddaji predstavil svoj pogled na razvoj človeka skozi zgodovino in spremembah, ki so predrugačile človekovo DNK. Pravi, da danes ne odkrivamo nič novega, ampak nekaj, kar je bilo že znanega. Obstaja pa še nam nerazkrito znanje, ki smo ga imeli v zadnjem civilizacijskem vrhu (pred 28000 leti). Imeli naj bi brezčasen šifriran sistem enotne teološke civilizacijske zapuščine, ki je osnova vseh verstev sveta. Ali bomo ta sistem teološke zapuščine lahko kdaj dešifrirali? Ja! Ampak šele, ko bomo spet dovolj psihofizično dorasli. Kdaj lahko torej pričakujemo pomembne spremembe v človekovi DNK? Ne zamudite ogleda posnetka!

Izvor zemeljskega človeka je po mnenju Alojzija Vrbenika izvenzemeljsko (prihajamo z drugih galaksij). Dejansko še nismo na stopnji, da bi se zavedali, da je tudi naše poslanstvo prenašati življenja na druga osončja in planete. Tudi živali in rastline je kreiral človek.

 

 

In prav je vse, kar se dogaja. Čeprav ne razumemo onesnaževanja zemlje, vojn, bolezni itd., Alojzi zagotavlja, da je vse na svetu popolno. Naša zavest je še prenizka, da bi bila sposobna premagati časovno-prostorsko sfero, v katero smo ujeti. Vse je namreč naravni vesoljni samoproces in mi smo kot del tega samoprocesa od njega odvisni. Vsak med nami ima v svoji biti 10 % realiziranega zavednega in 90 % nezavednega akumuliranega genskega zapisa oz. spomina. Če je naša bit v sozovočju s t. i. Svetim duhom oz. EM-valovanjem Zemlje/Osončja/Galaksije, lahko ozaveščamo nezavedno v sebi.

 

Če vas zanimajo tematike, kot so od kod izvira zemeljsko življenje, kakšna je vloga človeka v strukturi igre življenja na Zemlji in kdaj bo nastopil vrhunec razvoja, ne zamudite prihajajočega predavanja, ki bo 21. 6. 2019 v Ljubljani, z naslovom Večer resnice Alojza Vrbenika – Od kod zares izvira zemeljsko življenje? Več info in prijave na info@klepetobkavi.si ali 02 6200 230.

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vecer-resnice-alojza-vrbenika-od-kod-zares-izvira-zemeljsko-zivljenje.html

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Kaj lahko narediš za svoje zdravje v APRILU? Biohacking aprila

Dragi moji, ko smo sedeli z družino za velikonočno mizo sem na koncu dodala molitev, da si želim da nas …

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.