Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Izračunajte frekvenco svojega imena in priimka ter izvedite, kdo je vaš angel varuh!

Izračunajte frekvenco svojega imena in priimka ter izvedite, kdo je vaš angel varuh!

Vibracija imena in priimka sporoča, kdo je vaš angel varuh. Če vas zanima, kako to ugotoviti, pretvorite črke imena in priimka v številke in izvedite, kdo je vaš angel pomočnik. 

Na podlagi spodnje tabele seštejte vse črke imena in priimka. Če uporabljate vzdevek, po katerem vas poznajo drugi ljudje oz. ga uporabljate večino časa, potem uporabite tega. Za vsak slučaj lahko preverite oboje! Za vsako črko v tabeli zapišite ustrezno številko. Na koncu vse skupaj seštejte. Dobili boste dvomestno številko, ki jo s ponovnim seštevkom skrajšajte na enomestno.


1 ARIEL

Z njim se povežete tako, da se čim več časa zadržujete v naravi in naredite kaj za ohranjanje čistosti planeta. Sporočilo nadangela Ariela se glasi: Vedite, da je strah v vas samih in da je občutek ogroženosti posledica tega strahu. Zaupajte! 

2 SAMUEL

Nič, kar doživljate, ni stvar naključja. Tudi v težkih situacijah boste s pomočjo angela Samuela lažje obdržali smisel in vero v življenje. Z njim se najhitreje povežete prek sanj. Sporočilo nadangela Samuela se glasi: Na koncu tunela je vedno luč. Ne dvomite vase. 

3 GABRIEL

Z njim se najlažje povežete z nošenjem nakita iz bakra. Ta angel nosi sporočilo ljubezni in vam pomaga, da ne padete iz ravnovesja. Sporočilo nadangela Gabriela se glasi: Ste ljubljeni in zaželeni.

4 HANIEL

Zaradi njegove pomoči ste zelo občutljivi na spremembe vibracij v vesolju. Vse, kar se vam dogaja v življenju, sprejemate z lahkotnostjo. Sporočilo nadangela Haniela se glasi: Intuicija in globoki občutki, ki jih doživljate, so blagoslov, ne prekletstvo.

5 JOFIEL

Z angelom Jofielom se najlažje povežete med meditacijo, njegov glavni namen pa je, da vas nauči umirjenosti in potrpežljivosti. Če preveč hitite, enostavno ne boste prejeli njegovih sporočil. Sporočilo nadangela Jofiela se glasi: Uživajte v tem trenutku (yukaj in zdaj) ter se umirite. Nikamor se ne mudi. 

6 METATRON

Metatron izboljšuje sposobnost napredovanja v življenju ter pomaga, da opazite pomembne stvari. Z njegovo pomočjo boste lažje prepoznali med dobrim in slabim ter odkrili svoje resnično poslanstvo. Sporočilo nadangela Metatrona se glasi: Osredotočite se na stvari, ki so vam najbolj dragocene, malenkosti pa zanemarite. 

7 MIHAEL

S pomočjo nadangela Mihaela je vsaka, še tako težka in zastrašujoča stvar, manj grozljiva. Z njim se najlažje povežete, ko vzpostavite trdno vero in pometete s strahovi, ki vas zaustavljajo. Sporočilo nadangela Metatrona se glasi: Ko vas je strah, pomislite name. Vedno vam bom pomagal. 

8 RAFAEL

Rafael pomaga, da se prek vas bolje počutijo vaši bližnji. Ljudje, katerih seštevek imena in priimka vibrira v številu osem, posedujejo sposobnost zdravljenja. Sporočilo nadangela Rafaela se glasi: Bodite dovzetni za sporočila svojega telesa. Pazite na prehrano in se čimveč ukvarjajte s športom. 

9 URIEL

Z Urielom se najlažje povežete tako, da samo močno razmišljate o njem, morda opazujete njegovo sliko ali pa prižgete svečko in v mislih izgovarjate njegovo ime. Uriel je angel razsvetljenja, zato je angelska komunikacija z njim najlažja. Sporočilo nadangela Uriela se glasi: Ne bojte se postaviti vprašanj. Pokličite me in pokazal poslal vam bom odgovor. 

Povzeto po: Conscious Reminder


Več o sporočilih, ki nam pošiljajo angeli, se lahko naučite tudi na prihajajočih predavanjih in tečajih. Intuitivna terapevtka Anito Reher bo oktobra 2020 vodila delavnico Pogovori z angeli: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/pogovori-z-angeli.html, Sanel Ibrišimović, prijatelj Angelov, pa nas v začetku januarja 2021 nauči veščine klicanja angelov. 

Vse prihajajoče Klepetove dogodke najdete pod zavihkom DOGODKI oz. na linku: https://klepetobkavi.si/dogodki.html 

 

Sorodne objave

Kakšno vlogo ima preživetveni jaz

MOŽGANI SUPER RAČUNALNIK Možgani so razdeljeni na zavest in podzavest. Pomembno je da oba dela delujeta skupaj.

Kdaj je "pravi čas" za to kar hočemo manifestirati

SVET, SANJAČEV, UTOPISTOV in največji STRUP ČLOVEŠTVA.. Opažam, da mnogi, ki me kontaktirajo sanjajo… in ne …

Poletje se bo tik tak prevesilo v jesen. Do takrat naštudirajte teh 9 rutin za dvig energije zdravja in “lepotnega kvocienta”.

Jeseni, ko se vreme ohladi in je postaja vse bolj vetrovno, je pomembno, da ustrezno zaščitimo kožo in telo. Kako? S …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.