Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Izjemni popust na dve poliadaptogenski kombinaciji: meno in anti age!

Izjemni popust na dve poliadaptogenski kombinaciji: meno in anti age!

Adaptogene in kombinacije adaptogenov v oddaji Klepet ob kavi gostje opevajo že leta in leta. 

Naučili smo se, da so kvalitetni adaptogeni z določenimi certifikati, pa tudi divje nabrani, predvsem pa narejeni po starodavnih mešanicah in kombinacijah, ki pa vedno vplivajo na celotno telo. 

Prejeli smo na desetine in desetine vaših pisem, celo po navadni pošti, kot tudi preko maila in v komentarjih na strani, kako je menopavza šla res na pavzo, že po nekaj tednih uživanja kombinacije adaptogenov Adapto meno. 

Pa koliko več energije imate in v kako boljši kondiciji ste, s kombinacijo adaptogenov anti age, torej za pomlajevanje. 

Oba izdelka sta najvišjega cenovnega ranga in prav nikoli se še ni zgodilo, da bi bila ta izdelka znižana, ker je bil večji problem imate zalogo. 

Tokrat pa se je zgodil zanimiv splet okoliščin ob izdaji knjige Sanje Lončar KAKO DO VEČ ENERGIJE, kjer so prvič v slovenski literaturi na tak način opisani adaptogeni, pa tudi novih potreb po prostoru v skladišču zaradi prihoda panelov za rdečo svetlobno terapijo, zato so vam danes omogočili res konkretno znižanje, da lahko prav vsakdo doživi učinke adaptogenih rastlin. Hormonski program POMLAJEVANJE, torej Adapto anti age vsebuje knjižico z recepti, navadami, celotnim programom za vsakdanje življenje; - dopolnilo iz adaptogenov in medicinske gobe, ki vsebuje šisandro, organsko ašvagando ter divjo organsko sibirsko čago in trans-resveratrol. Vsi visoko cenjeni adaptogeni v tradicionalni kitajski medicini, sibirski fitomedicini in ajurvedi. 

Cena je znižana za 30%, torej namesto 48,20€  33,74€

Hormonski program za ženske pred menopavzo, v menopavzi ali po menopavzi pa vsebuje knjižico in pa dopolnilo iz adaptogenov, ki vsebuje izvleček korenine astragalusa, resastega bradovca (Lion’s mane) ter organski izvleček rejšija (reishi oz. svetlikava pološčenka) pa je znižan za kar 40% torej iz 46,20€ na 27,72€

Še nikoli se ni in nikoli se ne bo zgodilo takšno znižanje, ki vabi čisto vsakega, da res preizkusi, če adaptogeni tako dobro delujejo tudi v praksi. 

Zaloga je tudi tokrat sicer omejena, za celoten protokol je fino, če jih uživate 3 mesece, 1 škatla je namreč za 1 mesec, ampak v vsakem primeru. Kar 30 in 40 % znižanje je enkratno in nam omogoča, da res vsi slavimo moč adaptogenov, ki jo je nemogoče ponarediti v laboratoriju!

Preveriti tudi brezplačno elektronsko knjigo o adaptogenih. 

PS: Obstaja še ena kombinacija adaptogenov - adapto adrenal, ki ni znižana, saj je zaloga le teh zelo nizka in potrpežljivo držimo pesti, da bo zaloga zdržala do jeseni, ker v poletnih časi surovin ne matramo po visokih temperaturah. Kvaliteta sestavin je vedno na prvem mestu.

 

Nazaj

Komentarji

Komentiral MARINA MARIJA |

Meni zelo pomagajo mineralne kaplice proti OBLIVOM V MENOPAVZI IN UPLIVAJO NA SPLOŠNO PIČUTJE ZDEJ MI JIH JE PO 1 LETU ZMANJKALO SM 2 DNI BREZ IN SM VSA POVOŽENA TUD PREBAVA JE SLABŠA HVALEŽEN POZDRAV????♥️????

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.