Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Intuitivno izberite mandalo, ki vas trenutno najmočneje pritegne, in odkrijte osebnostne poteze, za katere niste vedeli!

Intuitivno izberite mandalo, ki vas trenutno najmočneje pritegne, in odkrijte osebnostne poteze, za katere niste vedeli!

MANDALA št. 1:

Ste občutljivi in ljubeznivi. Veljate za izjemno ljubečo, radodarno in senzibilno osebo, ki v trenutku prepozna potrebe in stiske drugih ljudi. Veliko vam pomenita prijateljstvo in zvestoba, zaradi česar bolj kot na količino odnosov prisegate na njihovo kvaliteto. Imate maloštevilne, a zanesljive prijatelje. Pazite pa, da zaradi preobremenjenosti z drugimi ne pozabite nase! 


MANDALA št. 2: 

Opredeljujeta vas optimizem in kreativnost. Ste prisrčni, entuziastični, polni energije in impulzivni. Hitro vzkipite, a se tudi hitro pomirite. Radi imate nove dogodivščine in nenehno dogajanje. Osebnih in poslovnih zadev se lotite s strastjo in predanostjo, pazite le, da ne zapadete v rutino. Ta vas namreč ubija! Zaradi svoje razposajenosti večkrat trpijo tudi finance. Previdno!


MANDALA št. 3: 

Samozavesti in organiziranost sta besedi, ki vas najbolje opišeta. Ste polni zagona, vedno delujete strukturirano in organizirano, motijo vas nered, lenoba in pesimizem. Za prihodnost imate jasno postavljene cilje. Varnost vam predstavljajo ekonomska sigurnost, redna služba in stabilni odnosi. Bodite bolj spontani in dovolite, da se včasih stvari zgodijo brez načrtovanja!

PRIHAJAJOČI KLEPETOVI DOGODKI: https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Samski se morajo zavohati! Ne uporabljajte parfuma ...

Parfum ne bo samo prekril vašega naravnega vonja, temveč je tudi hormonski motilec. Kaj bi morali vedeti, si pogledate …

Letošnji program na sejmu Altermed Celje: akupunktura na odru, hormonske vadbe, predavanja o energijskem vzroku bolezni, rodovne posesti v Sloveniji in še kaj!

Altermed letos pripravlja poseben spremljevalni program, ki bo poleg novosti razstavljalcev prinesel mnogo zanimivega, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.