PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Intuitivno izberite karto, ki vas najmočneje pritegne, in izvedite, katero čustveno rano morate zaceliti!

Intuitivno izberite karto, ki vas najmočneje pritegne, in izvedite, katero čustveno rano morate zaceliti!

Vsak med nami se sooča z določenimi negativnimi izkušnjami iz preteklosti, ki še vedno močno vplivajo na delovanje in doživljanje trenutnih situacij. Dokler se jih ne zavedamo, bomo ponavljali ene in iste napake tudi v prihodnje …  Šele ko vemo, katere čustvene rane nosimo v sebi, lahko začnemo s spremembami. 

Karta št. 1

Najbolj vas onemogoča čustvena nestabilnost. S težavo sklepate iskrene in močne čustvene vezi z drugimi, pogostokrat skrivate oz. zatirate svoja čustva ali pa nenadzorovano vzrohnite. Delajte na čustveni inteligenci in se ne bojte pristnega izražanja emocij!

 

Karta št. 2

Prestrogi ste do sebe! Spremlja vas občutek, da niste dovolj dobri, da obstaja vsaj kakšna stvar ali navada, ki jo še morate popraviti pri sebi. Do drugih ste veliko bolj tolerantni. Čas je, da se končno sprejmete! 

 

Karta št. 3

Zaradi travm in razočaranj iz preteklosti ste ustvarili zid, s katerim bi se zavarovali pred nadaljnjo bolečino. Problem je, da ste tako sicer res bolj manj dovzetni za boleče izkušanje (v odnosih), a žal tudi na radost in srečo. Če vas je nekdo prizadel, še ne pomeni, da vas bodo prizadeli tudi drugi ljudje! Odprite se in zaupajte v dobro ljudi!

Sorodne objave

GLEDALCI GLEDALCEM: Partner zavrača vse moje pobude za seks

Očitno je moj partner težak primer. Sploh noče seksati z mano. Poskusila sem vse možne variante − ne pomagajo ne …

Pismo gledalca: Zakaj padejo vse teorije o razkuževanju in izolaciji?

V posnetku Zakaj naše telo proizvaja viruse, Dr. Andrew Kaufman, (https://www.youtube.com/watch?v=G6M1tmGmtLo) najdemo …

Pletem, vezem, kvačkam (mala ljubezenska zgodba ali kako včasih nimam kaj obleči)

Vsak dan, vsako soboto, sredo ali kateri koli drugi dan je bilo enako: nepredstavljivo ali bolje neprestavljivo, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.