Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Intuitivno izberite karto, ki vas najmočneje pritegne, in izvedite, kako dojemate ljubezen!

Intuitivno izberite karto, ki vas najmočneje pritegne, in izvedite, kako dojemate ljubezen!

Karta št. 1:

Za vas je ljubezen nekaj, kar se gradi, ne nekaj, kar se zgodi. Všeč vam je, da se stvari v zvezi odvijajo počasi in zanesljivo. Smisel vidite v ustvarjanju neuničljive, trdne povezave s partnerjem. Težko ljubite nekoga, ki ga ne poznate dovolj dobro. Kljub vsemu pa ne zanemarite strasti, ki je pomemben vidik vsake zveze!

Karta št. 2:

V ljubezni so vam najbolj pomembni vrednote, načela in prepričanja. Težko bi bili z nekom, ki razmišlja zelo drugače od vas in nima jasno postavljenih ciljev. Žal ste v ljubezni precej zahtevni in velikokrat pričakujete, da se vam bo partner ves čas posvečal. Če dobite občutek, da ste vi tisti, ki se bolj trudite, začnete z izsiljevanjem in sponašanjem. Tudi v ljubezni funkcioniramo različno. Sprejmite to!

Karta št. 3:

V zvezi vam je najpomembnejša strast! V ljubezni se želite počutiti prerojeni, živi. Nagnjeni ste h kratkotrajnim in intenzivnim razmerjem. Ko strast popusti, vam hitro postane dolgčas, in takrat brez prevelikega razmišljanja razmerje tudi končate. Ko boste našli pravo osebo, se bo tudi to spremenilo. Prepustite se!

Karta št. 4:

Ste eni izmed tistih, k ise zaljubijo na prvi pogled. Veljate za izjemno romantične, ljubezen vam je na prvem mestu prioritet, brez nje si tako rekoč ne predstavljate življenja. Ravnate se po čustvih in nemalokrat odreagirate nerazsodno. Včasih delate nepremišljene poteze, končate zvezo, ker vam “klikne” z drugo osebo, ali pa se borite za nekoga, ki vam čustev ne vrača. V ljubezni ste pustolovski in nestanovitni.

 

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Samski se morajo zavohati! Ne uporabljajte parfuma ...

Parfum ne bo samo prekril vašega naravnega vonja, temveč je tudi hormonski motilec. Kaj bi morali vedeti, si pogledate …

Letošnji program na sejmu Altermed Celje: akupunktura na odru, hormonske vadbe, predavanja o energijskem vzroku bolezni, rodovne posesti v Sloveniji in še kaj!

Altermed letos pripravlja poseben spremljevalni program, ki bo poleg novosti razstavljalcev prinesel mnogo zanimivega, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.