PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

INTENZIV vikend: direktna izkušnja sebe

INTENZIV vikend: direktna izkušnja sebe

SREČATI SE Z RESNICO in ŽIVLJENJEM TAKŠNO KOT JE.
»Ko srečaš samega sebe«

»Ni drugega ali višjega jaza, ki bi ga morali iskati. Vi ste najvišji jaz, le odpustite lažne predstave, ki jih imate o sebi.« Nisargadatta Maharaj

»Kaj je Intenziv? To je eno najbolj pustolovskih, zanimivih potovanj in polno izzivov, ki se jih lahko lotimo. Vedno sem imel ozadje nelagodja in nezadovoljstva, ki me je vodilo k potovanju in iskanju drugih poti in oblik. Toda zaradi moči in natančnega cilja, s katerima vas Intenziv pripelje do tega, kar ste, in odpira neskončna obzorja v vas, je to izjemno orodje za rast, v katerem je vsak korak, vsak dosežek, vsako srečanje vredno življenja.«

V življenju vsakega izmed nas obstaja neodgovorjeno vprašanje, ki si ga prej ali slej moramo odgovoriti ter v skladu s tem zaživeti: kdo v resnici smo. Iz te direktne izkušnje se vse ostalo oblikuje in manifestira iz nas samih: kaj hočemo, česa nočemo, naše vrednote, kako komuniciramo z drugimi, kako delujemo, kakšne rezultate dosegamo, v katero smer gremo. Naše življenje se oblikuje iz resnice o nas samih. Lahko se bolj zavedamo, kdo smo in odkrijemo nova spoznanja o sebi. Dosežena osebna zrelost se nato spremeni v boljše in kvalitetnejše življenje. 

Intenziv od udeleženca pričakuje globoko motivacijo in veliko predanost; hkrati pa ustvarja kontekst izjemne podpore, v katerem je mogoče premagati izzive sprememb. Mnogi udeleženci so me ob koncu tečaja pozdravili s hvaležnostjo in besedami: »Dva najtežja in najlepša dneva mojega življenja«.

"Premik v srečo in duševni mir, ki spremeni življenje."

INTENZIV – Doživite direktno izkušnjo sebe, razbremenite se in postanite vir svoje resničnosti. Odkrijte svoj notranji vir moči in veselja

Izkušnja Intenziva je dvodnevno usposabljanje za samo opolnomočenje, zelo močan in čist program za samorazvoj, ki vam je na voljo. Gre za niz izkustvenih vaj, ki vam omogočajo, da ponovno odkrijete samega sebe in svojo zavest uskladite s tem, kar želite doseči. Izkusili boste lastna edinstvena spoznanja in razodetja. Ti izveš o sebi.

Kako delujejo vaša lastna prepričanja so najmočnejše sile, ki vplivajo na vaš obstoj. Določajo, kaj zaznavate in kako to zaznavate. Vplivajo na vaše misli, pričakovanja in vaša dejanja. Oblikujejo vašo osebnost. Vplivajo celo na rezultat vaših dejanj in na to, kako vas drugi dojemajo in se odzivajo na vas. Usposabljanje na Intenzivu vam pomaga raziskati zakulisje vašega obstoja in odkriti nepregledana, nezavedna prepričanja, ki povzročajo, da je vaše življenje takšno, kot je.

Kaj boste odkrili? Intenziv vas bo vodil pri raziskovanju vašega lastnega sistema prepričanj in vas opremil z orodji za spreminjanje stvari, ki jih želite spremeniti. Odkritja vam odpirajo okno v notranje delovanje vaše lastne zavesti.

Kaj lahko pričakujete? Namesto da bi vam predstavil še eno vrsto prepričanj, po katerih bi živeli, vas Intenziv prebudi v naravno sposobnost ustvarjanja in odstranjevanja prepričanj. S temi veščinami preoblikujete svoje življenje v skladu z načrtom, ki ga določite sami. Tečaj je izkustven, ne intelektualen (besedne lekcije). Na Intenzivu vas vodim skozi dejanske lekcije, ki jih že vsebuje vaša edinstvena zavest.

Intenziv je močan in učinkovit tečaj, ki temelji na preprosti resnici, da vaša lastna ali prevzeta prepričanja, stališča in misli povzročajo ustvarjanje ali privabljanje situacij in dogodkov, ki jih doživljate kot svoje življenje. Usposabljanje na Intenzivu ponuja praktična orodja za spreminjanje stvari, ki jih želite spremeniti.

Izkušnja vikend delavnice Intenziva so gradniki samozavedanja. Ta spoznanja povzročijo koristne spremembe v vašem zdravju, odnosih in pogledih na življenje. Spoznanja porajajo kvalitete, kot so odgovornost, zrelost, sočutje, strpnost, potrpežljivost, razsodnost, samozavest in skrb zase. Vaje in praktične meditacije vam nudijo orodja, ki vam omogočajo, da preučite skrita prepričanja in karmične vzorce, ki so vplivala na načrt, po katerem gradite svoje življenje. Posledica potovanja je intimna povezava z globljim, bolj sočutnim in celostnim zavedanjem samega sebe. I. del Intenziva je na voljo v cenovno ugodni vikend delavnici, ki vsebujejo izkustvene vaje, ki vas prebudijo v neomejene možnosti in opolnomočenje premišljenega življenja. Sem izkušeni mojster Intenziva z dolgoletno prakso, ki vas bom vodil na vaši edinstveni poti samoodkrivanja.

Poiščite svojo pot do osebne preobrazbe in pristnega opolnomočenja

  • Intenziv je dvodnevna delavnica (Intenziv 1, 2 in 3.), ki spremeni življenje in poučuje o učinkovitih orodjih in tehnikah, ki odpirajo nova vrata k samoodkrivanju.
  • Intenziv je namenjen ljudem, ki želijo direktno spoznati sebe, pridobiti vpogled, jasnost, večji nadzor nad svojim življenjem in stabilen občutek dobrega počutja.
  • Intenziv uči celostne vaje osebne rasti, ki jih je mogoče uporabiti v vsakdanjem življenju za širjenje in poglabljanje samozavedanja.

Moč tebe

  • Odkrijte pravo naravo pozornosti
  • Okrepite svojo voljo
  • Odkrijte in razrešite omejitve
  • Opustite sabotirajoča prepričanja
  • Razširite svojo perspektivo
  • Razvijte sočutje
  • Povečajte potencial pozornosti
  • Ustvarite prostor za prožnost pri tem, kako se definirate
  • Izkusite ljubezen do sebe, olajšanje in veselje

Intenziv kot pot

Pot Intenziva je trodelni tečaj o človeškem potencialu za vsakogar, ki želi pospešiti lastno evolucijo do višjega zavedanja. Intenziv - prebujanje je I del poti Intenziva. Je osnova za vse naslednje tečaje. Vsak del Intenziva temelji na vajah in sposobnostih, razvitih v prejšnjem usposabljanju. Razsvetljena planetarna civilizacija se začne z delom na vaši notranjosti. Planetarna zavest se odziva na delo, ki ga opravljate na sebi. Na koncu je vaš duševni mir darilo svetu.

Preprosta, a močna praksa

Z energijo prebujanja in ozaveščanja samih sebe pride hvaležnost, čuječnost, čuječi odnosi in etično življenje. Prebujenost in čuječnost ni orodje ali instrument za pridobivanje nečesa drugega. Je pot⁠ – ne glede na to, ali je to zdravljenje, uspeh, bogastvo ali zmaga. Resnična prebuditev je pot, etični način življenja in vsak korak na tej poti že lahko prinese srečo, svobodo in dobro počutje, nam in drugim. Mir, sreča in dobro počutje nista samo stvar posameznika, temveč to tudi vpliva na kolektivno zavest.

Vaš prispevek: 240 eur

Early bird do 20.2.: 200 eur

 

Kdaj: 18. in 19. marec

Urnik:   Zbor od 8. 30 do 8. 50

Začetek ob 9 do 13 - trening

Od 13. 00  – 14. 00-  odmor

Od 14. 00 do 19. 00 – trening

Zaključek v nedeljo ob 17. 00

 

Spoznajte svojo notranjo modrost

Intenziv je raziskovalna metoda. Ta praksa vam omogoča dostop do modrosti, ki vedno obstaja v vas. Pridružite se mi pri vrhunski notranji avanturi. Preživite vikend ob preseganju strahu in omejevalnih prepričanj in zgodb, ki ste se jih vztrajno držali vse življenje.

Prijava na info@klepetobkavi.si

 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.